Kategoriarkiv: Fredagsønske

Fredagsønske #20

Dagene smelter sammen for mig lige i tiden. I går troede jeg det var mandag, og i dag vil jeg have det til at være søndag. Derfor glemte jeg også at afgive mit fredagsønske i går – men bedre sent end aldrig. Her kommer det :)

Et nyt år betyder ny inspiration til madlavningen, og med denne nye bog fra Ditte Ingemann og The Food Club, bliver hverdagens sunde mad, hurtigt meget mere inspirerende og lækker. Bogen kan købes på SAXO og koster 255,-

“The Food Club gør med “Low Carb fra The Food Club” det nemt for dig at skrue ned for de tomme kulhydrater. “Low Carb fra The Food Club” er en yderst flot og ikke mindst smuk sundhedsbog til alle, der ønsker at tabe sig, spise sundere eller blot stabilisere deres vægt med god og smagfuld mad. Bogen indeholder intet mindre end 80 skønne opskrifter på mad, der er både sundt, velsmagende og ikke mindst low carb. Der er fokus på, at retterne indeholder få kulhydrater, masser af proteiner og sunde fedtstoffer.”

19. december

FREDAGSJULEØNSKE – NIKE TECH FLEECE

 

Den her er bare SÅ fin! Det var egentlig slet ikke den der skulle have været mit julefredagsønske i dag, med der imod en Trøje fra Adidas, som jeg prøvede i Flensborg i går. Desværre kan jeg ikke finde den nogle steder, så det må blive denne smukke sag fra Nike i stedet for. Som vist ovenfor, fås den i 2 forskellige farver, koster 750,- & kan købes lige her.

12. december

FREDAGSJULEØNSKE: NIKE AIR MAX

De her Nike Air Max er simpelthen bare så super flotte. Det var egentlig min mutti, der viste mig dem, og jeg fik julestjerner i øjnene :) De er bare SÅ flotte! <3

Jeg har længe snakket om jeg jeg godt kunne tænke mig et par mørke (gerne sorte) kondisko, som jeg kunne gå i til hverdag. Og de her er da bare perfekte. De er noget, uden at være for meget – lige som jeg syes et par sko skal være :)

Disse Nike Air Max findes koster 1000,- og kan fås i 5 forskellige farver. I kan se dem alle lige her.

5. december

FREDAGSJULEØNSKE 

Der er så mange traditioner og forskellige ting man gerne vil nå her i december. Derfor kan man nogle gange have svært ved at finde tid, overskud og motivation til træningen. Den ting der motiverer mig aller mest, er musikken. En træning bliver meget meget bedre hvis der er fedt musik, og det får i hvert fald mig til liiige at give mig de sidste 10%.

Derfor er fredagsjuleønsket i dag, den 5. december, nye cd’er til min træning. Nogle vil måske mene at det der med cd’er er gammeldags, men når man stepper, er det bare super vigtigt at der ikke er ophold imellem sangene- så derfor… cd’er rocks! Jeg går altid efter cd’er der ligger mellem 135-145 bpm (takter i minuttet), da det er forholdsvis hurtigt og passer perfekt til både step, sjip og cardio :)

Jeg plejer at købe mine cd’er på move-ya.dk