Vi havde jo som sagt gæster i weekenden, og derfor har der også været lidt stille på bloggen. Derudover har jeg tabt mit spejlrefleks kamera så det er gået i stykker, og derfor har jeg ikke fået taget nogle billeder som jeg kan vise jer. I fredags tog jeg dog et billede, med mobilen af vores dessert, som bestod af chokoladekage, vaniljeis og frugtsalat. Opskriften vil jeg selvfølgelig gerne dele med jer :)

Til 4 personer skal du bruge: 140 g dadler // 50 mandler // 2 spsk olie // 1 espressoshot // ½ tsk vaniljepulver // ½ tsk kanel // 2 æg // 35 g kokosmel // 3 spsk ren kakao // 30 g 86 % chokolade
Stenene fjernes fra dadlerne og espressoshottet “brygges”. Dadler, mandler, kokosolie, espresso, vanilje, kanel, æg, kokosmel og kakao blendes i en minihakker (min blender kan nemlig ikke klare dette) og fordeles i 4 små ramakiner smurt med lidt olie. Kagerne bages 15-20 minutter ved 200 grader, og chokoladen hakkes og fordeles over den, imens den er varm. (kagerne skal ikke have sat sig helt, de skal være “blødende”.)
Appelsinsalat: 4 appelsiner // ½ granatæble // 4 mynteblade
Skær appelsinerne i fileter og fordel dem på 4 tallerkener. Bank kernerne ud af granatæblet og læg dem på tallerkenen sammen med appelsinfileterne. Pynt med 1 mynteblad.
Kom den varme chokoladekage på tallerken sammen med 2 kugler ISIS vaniljeis. Sund men lækker dessert <3