Månedsarkiv: november 2014

Dekorationer

I går gik min mor & jeg, helt amok med gran, kogler, lys & mos. Det blev til en masse fine (synes vi i hvert fald selv) juledekorationer..

I dag har jeg været til tøse-julefrokost ved min svigermor, og det var super hyggeligt. Der udover har jeg lavet julekalender til min mor og far, samt fået trænet 1 time. Træningen i dag var løb og sjipning i det kølige vintervejr.

I morgen skal jeg om til mine bedsteforældre og bage småkager samt give den gas til en puls/styrke time i fitness. Glæder mig allerede :)

Har i også fået lavet årets juledekorationer?

Adventskrans

I morgen er det 1. søndag i advent, og det betyder jo selvfølgelig at vi skal have tændt det første lys i adventskransen. Hvis du ikke allerede har lavet den klar, kan i snuppe denne idé. Den er hurtig & nem :) God fornøjelse!

I dag har min mor & jeg været ved at lave juledekorationer.. Kigger forbi inden længe, så i an få lov at se, hvad det blev til :)

Rigtig Glædelig Jul!

BIG NEWS!!!

Jeg havde sendt en ansøgning afsted om et 20 timers (minimum) job i en idræts SFO der ligger lige ovre på den anden side af vejen. Der er virkelig ikke mere end 20 meter derover :) I dag har jeg så været til jobsamtale… OG JEG FIK JOBBET! Ej hvor er det bar dejligt! Så er bekymringen om hvorvidt man kan finde arbejde, efter uddannelsen væk, jeg kan slappe af, fordi jeg ved at jeg fra den 1. januar har en fastansættelse.

Ja.. Jeg ved slet ikke hvad jeg sige, så jeg slutter igen.. Jeg skal lige sunde mig lidt, og så kigger jeg ind på bloggen igen senere. <3 <3

Sund Dessert #1 – Chokoladekage & Appelsinsalat

Vi havde jo som sagt gæster i weekenden, og derfor har der også været lidt stille på  bloggen. Derudover har jeg tabt mit spejlrefleks kamera så det er gået i stykker, og derfor har jeg ikke fået taget nogle billeder som jeg kan vise jer. I fredags tog jeg dog et billede, med mobilen af vores dessert, som bestod af chokoladekage, vaniljeis og frugtsalat. Opskriften vil jeg selvfølgelig gerne dele med jer :)

Til 4 personer skal du bruge: 140 g dadler // 50  mandler // 2 spsk olie // 1 espressoshot // ½ tsk vaniljepulver // ½ tsk kanel // 2 æg // 35 g kokosmel // 3 spsk ren kakao // 30 g 86 % chokolade

Stenene fjernes fra dadlerne og espressoshottet “brygges”. Dadler, mandler, kokosolie, espresso, vanilje, kanel, æg, kokosmel og kakao blendes i en minihakker (min blender kan nemlig ikke klare dette) og fordeles i 4 små ramakiner smurt med lidt olie. Kagerne bages 15-20 minutter ved 200 grader, og chokoladen hakkes og fordeles over den, imens den er varm. (kagerne skal ikke have sat sig helt, de skal være “blødende”.)

Appelsinsalat: 4 appelsiner // ½ granatæble // 4 mynteblade

Skær appelsinerne i fileter og fordel dem på 4 tallerkener. Bank kernerne ud af granatæblet og læg dem på tallerkenen sammen med appelsinfileterne. Pynt med 1 mynteblad.

Kom den varme chokoladekage på tallerken sammen med 2 kugler ISIS vaniljeis. Sund men lækker dessert <3

Smagfuld Tomatsuppe

 • 2 spsk olie
 • 1 tsk tørrede chiliflager
 • 1 spsk paprika
 • 1 stort løg
 • 1 rød peber
 • 3 gulerødder
 • 15 cherrytomater
 • 2 dåser hakkede tomater
 • 2 hønsebouillonterninger
 • lidt vand
 • sukker
 • salt & peber
 • skyr & mynte

Rist chili & paprika af i en gryde med olie. Tilsæt løg, peber, cherrytomater & gulerødder skåret i stykker. Når det har taget en smule farve & er faldet lidt sammen tilsættes de hakkede tomater & bouillon. Det hele skal stå og simre i ca 30 minutter.

Nu skal suppen blendes & derefter kan konsistensen justeres med en smule vand. Smag til med sukker, salt & peber. Suppen serveres med en klat skyr & mynte.

Dagens Træning 20.11.14

Jeg har godt nok været lidt doven på det seneste, selvom jeg virklig håber på jeg kan komme ind i en god trænings-rytme igen. Jeg kan mærke at min krop bliver slappere og slappere & det er virkelig ikke noget jeg synes er særlig sjovt. I dag fik jeg heldigvis prikket hul på bylden, og det blev til en times step og puls-træning på stepbænken. Og jeg har nævnt det før… Har I ikke allerede en stepbænk stående, så vil jeg klart anbefale at man anskaffer sig en! Det er en super fed måde at forbrænde kalorier & få pulsen helt derop hvor det virkelig giver godt! Stepbænken bruger jeg selvfølgelig mest til at lave step-serier på, men kan også sagtens bruges til en masse styrkeøvelser. Måske der er et indlæg på vej der?? :)

Jeg kan allerede mærke at det giver så super meget. Ens krop bliver træt på en helt perfekt måde og man får mere overskud. I weekenden får vi besøg af mine forældre, så derfor skal der også lige trænes en times tid i morgen eftermiddag inden gæsterne ankommer :)

Julen nærmer sig med hastige skridt, og sidste år var det her det gik fuldstændig galt. Jeg gav mig selv lov til at julehygge alt hvad den overhovedet kunne trække og det resulterede i et +3 vægtforøgelse – Sådan skal det ikke være i år! Jeg er ved at tilrettelægge en blogserie der skal køre gennem december måned her på bloggen. Her vil der komme træningstips & sundere udgaver af de gamle (og kalorieholdige) juleklassikere. For kan man lave et vægttab i december, når man er så glad for julen som jeg er?? Det finder vi ud af :)

Aftenen i aften står på hjemmelavet (kalorielet) tomatsuppe. Opskriften kommer på bloggen i morgen sammen med et splinternyt fredagsønske.

Kan I nu have en rigtig rigtig dejlig aften! <3

Sunde Minipizzaer

Disse pizzaer er lav på kalorier og kulhydrater & så smager de bare super godt :)

Du skal bruge (4 små pizzaer)

 • 2 æg
 • 2 spsk skyr
 • 4 spsk havreklid
 • 2 spsk hvedeklid
 • 2 tsk majsmel
 • Lidt salt, pepper og oregano
 • Fyld efter behov (her: tomat, ost, kylling, krydret pølse & rød peber)

Sådan gør du:

 • Bland alle ingredienserne sammen i en skål (dejen skal være tyktflydende)
 • Hæld lidt olie på et stykke køkkenrulle, og gnid det på en pande
 • Bages som en pandekage
 • Fyldet kommes på og bages på 200 grader i ca. 10 min.

Sommerhus ved Vesterhavet

Huha det er ved at være længe siden der er kommet nyt fra mig, her på bloggen, men jeg har nu en god undskyldning – jeg har nemlig været i sommerhus ved Vesterhavet sammen med en veninde. Vi kørte hjemmefra lørdag morgen klokken 8, hvorefter turen gik til Aalborg. Her fik vi noget frokost inden vi kørte op til Etly Klarborg, som er hende der laver trip Trap nisser :) Det kan anbefales! Det er klart et besøg værd :)

 

Lørdag aften spiste vi hos mine forældre & søndag morgen kørte vi så længere nord/vest på, op til sommerhuset. Her blev der set julekalender, spist risengrød, hygget i nattøj & gået ture langs stranden.

Nu er jeg atter hjemme i Sønderborg, så nu skal dagligdagen til at fungere igen. I dag skal jeg have pakket ud, & fra i morgen står den igen å sund mad & masser af træning.

Jeg kigger ind igen i morgen <3