Månedsarkiv: januar 2015

Trænings-motto ;)

“If you still look cute at the end of your workout – you didn’t train hard enough! 

Nu har jeg efterhånden gennem 5 år været instruktør på diverse hold, og jeg har, gennem alle 5 år, irriteret mig grænseløst over, især unge piger, der møder op på hold, men er bange for at svede! De bruger mere tid på at drikke vand, rette på deres tøj og sætte hår. Jeg går til træning, for at give mig 110% ellers kan jeg lige så godt lade være. Jeg er fuldstændig ligeglad med om min mascara løber og min trøje er skiftet fra en lys grå, til en plettet mørkegrå. Jeg elsker at have følelsen af at jeg har givet alt hvad jeg har. Og jo grimmere jeg er efter træningen, desto mere har jeg givet!

Så giv den gas til træningen, jo grimmere du er efter træningen, desto mere respekt fortjener du! :)

Lun bønnesalat m. æble & brombær

bønnesalat: 500 g bønner // 2 røde snackpeber // salt & peber // 2 æbler // citronsaft // ½ broccoli // 1 lille bakke brombær

Giv bønnerne et kort opkog og hæld dem herefter over med koldt vand, så de beholder den grønne farve. Skær peber i skiver og steg dem på en pande med salt & peber. Kom dem i en skål sammen med bønnerne. Skålen med bønner og peber sættes i ovnen ved 160 grader mens de øvrige ingredienser forberedes.

Skær broccoli i små buketter. Æblerne skæres i små tern og kommes i en lille skål med citronsaft så de ikke bliver brune. Til sidst skylles brombærrene.

Dressing: olivenolie // hvidløg // salt & peber // honning // æbleeddike // citronsaft

Jeg har ikke den præcise opskrift på denne dressing, men hvis man går ud fra ingredienslisten, må man smage sig frem til det perfekte mængdekombination :)

Tag bønnesalaten ud af ovnen og bland den med æbler og broccoli. Brombærrene kommes på toppen som pynt, og der hældes over med den lækre dressing. Det er en fyldig salat, så man kan sagtens spise den alene sammen med et stykke kød og evt. et groft stykke brød :) Velbekomme

Sticky 9

I torsdags modtog jeg disse magneter fra sticky 9. Det er magneter, lavet ud fra dine billeder på din Instagramprofil og det fungerer bare super godt. Hjemmesiden kobler dig op til din Instagram hvorefter du nemt kan udvælge de 9 billeder du ønsker at få tilsendt som magneter.

9 magneter koster 81,- inkl. porto, så det er jo til at overskue :) Klik ind forbi deres hjemmeside og få lavet dine helt egne, og personlige magneter.

Hav en dejlig (men regnfuld) dag //Christina//

Nutella Brioche

Det her så jeg på nettet og det måtte jeg bare prøve! Det ser nemt ud og så er alt med nutella, eller som vi kalder det i min familie: “kjællecreme”, jo bare mega lækkert!

Til 1 nutella-stjerne skal du bruge:

 • 15 g gær
 • 1 dl kold letmælk
 • 3 æg, str. L
 • 1 spsk honning
 • Ca. 350 g hvedemel
 • 1½ tsk salt
 • 250 g blødt smør
 • Nutella
 • Æg til pensling

Smuldr gæren i en stor skål. Tilsæt mælk, æg, honning og 300 g af hvedemelet og ælt godt. Tilsæt lidt mere mel og salt. Ælt igen, til en glat og smidig dej. Tilsæt til sidst det bløde smør og kom evt. en lille smule mere mel i dejen. Endelig ikke for meget da brødet bliver hårdt og tørt efter bagningen! Ælt dejen til en stor kugle, kom den i en meldrysset skål og kom et rent klæde henover. Lad dejen hæve på køl til næste dag.

Nu skal dejen deles i 4 lige store stykker som rules ud i 5 mm tykkelse. Brug en tallerken til at skære 4 lige store cirkler ud. Læg 1 cirkel på en bageplade med bagepapir, smør med nutella og læg herefter en dejcirkel ovenpå. Fortsæt til du har ialt; 3 lag nutella.

Resten er svært at forklare, så kig med på videoen – det er meget meget nemmere :)

Lad brødet efterhæve i ca. 1 time inden det pensles med sammenpisket æg. Bag nutella briochen ved 180 grader i ca. 25 minutter, til den er lækker og gylden. Servér med kaffe eller te – Det er hyggemad! <3

 

Trip Trap Træsko

Nøøj hvor synes jeg det er længe siden, jeg har været et smut forbi bloggen. De sidste mage dage er foregået i en dimissions-rus, der har været svær at bryde ud af. Siden torsdag, har vi haft mine forældre på besøg, og lørdag havde vi også besøg af min mormor og morfar samt mine svigerforældre, så der har været fyldt godt op i den lille lejlighed.

I går var vi et smut ved vandet. Endelig har vi fået lidt sne – elsker det! Det hele er simpelthen så fint, når det er dækket af et lille tyndt lag sne. Min mor, mormor og jeg fik taget et par billeder sammen, som jeg er rigtig glad for.

I dag skal dagen stå på ren og skær afslapning- nå ja.. så også lige lidt træning. Det trænger kroppen vidst til, efter 4 dage med kaloriebomber ;) Vejret er super skønt, så det kunne være jeg skulle hoppe i vinterjakken, og gå mig en tur i skoven. Nu må vi se :)

Jeg er i hvert fald tilbage på bloggen på fuld styrke, og jeg glæder mig til at få blogget dagligt igen. Håber ikke i er blevet væk derude, bare fordi der har været en smule stilstand de sidste dage!?

Hav en super dejlig søndag, knus <3

1 stk. færdiguddannet pædagog

 

Så blev det min tur. Efter 3,5 år, kan jeg nu kalde mig for pædagog, og endda med et 12-tal i min bachelor. Dagen blev fejret på café med min bachelor-makker Louise & min skønne kæreste. Ellers var der ikke den store forskal i forhold til alle andre dage :) De smukke blomster stod og ventede på mig, i personalerummet, da jeg mødte ind på arbejde i går.

I morgen er der dimission, så jeg kan få papir på, at jeg er færdiguddannet. Mine forældre kommer, og det glæder jeg mig super meget til. Lørdag middag ankommet min mormor & morfar samt mine svigerforældre, så vi kan fejre det sammen lørdag aften. Jeg ville gerne have holdt noget fest-halløj, men vi har desværre ikke plads til flere end 6, så det er der ikke så meget at gøre ved.

I dag skal der gøres rent og forberedes en lille smule mad til i morgen. Jeg skal selvfølgelig også liiige på arbejde, og jeg har bagt gulerodsmuffins til kollegaerne, så mon ikke de bliver glade? :)

Hav det skønno <3 //Christina//

Tiden nærmer sig…

Så er det i morgen at det hele skal afsluttes. Jeg skal op og forsvare bacheloropgaven, og forhåbentlig (7-9-13) kan jeg derefter kalde mig for pædagog. Her til aften finpudses de sidste ting til den mundtlige præsentation, og så må det gå som det går :)

Jeg glæder mig til at det er overstået, så man ikke længere har det hængende over hovedet. Jeg har så mange nye indlæg jeg gerne vil lave her til bloggen, så det glæder jeg mig til at komme igang med igen :) Men for nu, slutter jeg af her. Kryds endelig fingre for mig! Jeg får brug for det

//Christina//

Fredagshygge <3

 • “Der bor Hollywoodstjerner på vejen”, her
 • Strik fra Second Female, her
 • Jumpsuit, her
 • “Forelsket i New York”, her
 • Slippers, her
 • Nuance lysestage, her
 • Normann Tea, her 

I aften er jeg alene hjemme, da min skønne kæreste skal til fest med arbejdet. Derfor skal der selvfølgelig skrues helt op for hyggen :) Ovenfor har jeg fundet nogle af de ting, der skal til for at holde den mest fantastiske fredagshygge-aften. Der udover skal der go mad og lidt fredagssnolder til… OG så er det jo i aften at de danske herre, skal spille deres første kamp ved VM – jeg glæder mig!

Dagen i dag står på arbejde, men inden da tager jeg et smut ned i byen, for at købe mig et par nye jeans, det trænger jeg virkelig til :) Kan I have en helt fantastisk fredag aften!

//Christina// <3