Månedsarkiv: februar 2015

In LOVE with…

Reebok Dance Own Spark 2.0 Capri <3

Jeg har lige klikket disse lækre tights hjem. Jeg håber de når at komme, så jeg kan bruge dem til vores 3 timers step på søndag. De er bare så fine! Der er noget uden at det bliver for vildt, ligesom jeg allerbedst kan lide det :) Jeg har klikket dem hjem i farven ovenfor, men er man til lidt mere spræl, kan man give den lidt mere gas med disse farver…

 

De lækre tights koster 300 kr. og kan købes lige her

Sådan lidt a’ hvert…

Nu har jeg puttet mig under tæppet og sat lidt F.R.I.E.N.D.S. i DVD’afspilleren. Arbejdet for i dag er veloverstået & nu skal der ikke udrettes mere i dag. Jeg startede morgenen med lækre banan/proteinpandekager efterfulgt af en rigtig dejlig gåtur på lidt over en time. Vejret i formiddags var super fint, så selvom det i dag er træningsfri-dag, kunne jeg ikke dy mig for at få lidt frisk luft :)

  

Weekenden nærmer sig, og det betyder at e skal hjem ti mine forældre, hvor vi lørdag aften, skal holde min fødselsdag for familien – ihh det glæder jeg mig til! Søndag skal vi endnu engang over og forbrænde en masse kalorier, når vi igen skal steppe os igennem 3 timer. Søndag er også 1. marts, så det betyder vejning, og forhåbentlig, kan jeg sætte V-tegn ved første delmål. :)

Kan I have en rigtig dejlig aften <3 – Christina

Thai salat & spicy-deller

 • 500 g. friskhakket torsk
 • 1-2 tsk. salt
 • 1 æg
 • 2-3 spsk. ristede sesamfrø
 • 4 ekstremt finthakkede limeblade eller reven skal fra 1 lime
 • 1 spsk. friskrevet ingefær
 • 1 tsk. grøn karrypasta eller mere efter smag
 • 2-3 spsk. sød chilisauce
 • En håndfuld grofthakkede ristede peanuts
 • En håndfuld finthakket frisk koriander

Fremgangsmåde

Rør den hakkede torsk med salt og æg, til den hænger godt sammen. Tilsæt derefter alle de andre ingredienser og rør det hele godt sammen. Hvis tiden er til det, må farsen gerne hvile på køl i en halv times tid. Steg de små deller i olie på en pande, til de er gyldne og sprøde. 

 • 2-3 gulerødder, alt efter størrelse
 • ½-1 agurk
 • 1 rød peberfrugt
 • 2-3 forårsløg
 • En stor håndfuld blandede hakkede krydderurter eksempelvis: Thai basilikum, sød basilikum, mynte og koriander

Ingredienser til dressing

 • Mørk sesamolie
 • Limesaft
 • Sød chilisauce
 • Fish sauce

Fremgangsmåde

Grøntsagerne renses og skæres i tynde stave. Brug evt. en tyndskræller. Forårsløgene hakkes fint. Krydderurter kan man blande efter udbud og behov, men hak dem fint, og bland dem i salaten.

Rør en dressing af lidt mørk sesamolie og friskpresset limesaft. Smag den til med lidt sød chilisauce og fish sauce. Dressingen skal være syrlig sød og aromatisk. Vend dressingen i salaten, servér salaten efter den har trukket i kort tid.

Morning FRUIT

Jeg elsker at få frugt til min morgenmad. Derfor var der også masser af frugt på bordet, da vi i morges havde besøg af et vennepar til lidt let brunch :)

Citrussalat lavet af grapefrugt, alm. appelsin & blodappelsiner. Pyntet med frisk citronmelisse.

Jeg købte disse smukke smukke blomster i går. Jeg er helt vild med kombinationen af lyserød og karrygul. De pyntede fint på bordet, som udover frugt, også bød på friskbagte søndagsboller & små amerikanske pandekager med hindbærsirup.

Her til eftermiddag, har jeg slinget mig i sofaen til en god gammel dansk film. Træningen skal jeg have taget mig sammen til. Det er ikke den store lyst der driver mig i dag, så måske det bare bliver en gåtur i skoven. På søndag står den på vejning, når det første delmål helt skulle være nået, så der skal kæmpes lidt ekstra i den kommende uge.

Det var selvfølgelig også en af grundende til at der var så meget frugt på morgenmadsbordet her til morgen. Men generelt er det jo super lækkert når man gider gøre lidt ud af det med frugten. Ligeså kedeligt det kan være at spise en pære, lige så lækkert kan det være hvis man skærer det pænt ud og serverer den sammen med nogle lækre friske bær & lidt mynte.

Jeg fik skam også en fin gave, i anledning af min fødselsdag i torsdags; et contrast krus, fine kaffeservietter & et sødt hjemmelavet kort <3

Ny energi -nyt MÅL

Så skal der til at ske noget igen. Jeg har holdt pause fra vægttabet i 4 måneder. Jeg har brugt min energi, på at holde det jeg havde kæmpet for, og det har jeg heldigvis gjort. Men nu er der ny energi og gåpåmod, så nu sal de sidst 7 kg. smides, og meget gerne inden 1. juli. (man vil jo gerne se godt ud, når man skal på sommerferie ;))

Jeg har lavet en aftale med min veninde, så vi kan motivere hinanden. Det er rigtig dejligt, at man har en i samme båd, som man kan støtte sig op ad, når det ikke går helt som planlagt. Vi har et fælles mål, så vi startede i mandags.

Jeg er heldigvis næsten kommet mig over min sygdom, så jeg fik træne for første gang siden søndag. Jeg elsker at steppe, så det er heldigvis ikke en pestilens for mig at skulle hoppe i træningstøjet :) I aften skal der eksperimenteres i køkkenet, med thai-inspirerede fiskefrikadeller & thai salat. Opskriften kommer selvfølgelig å bloggen i morgen (hvis det da smager godt) :D

Hav en dejlig dag derude <3

FridayJUICE

Jeg er så småt ved at være helt ovenpå efter min sygdom. Her til aften blev der brugt nogle kræfter i køkkenet, da jeg pludselig fik lyst til at lave noget juice.

Til 1 liter skal du bruge: 4 appelsiner // 3 grapefrugt // 4 blodappelsiner // 5 lime

I morgen skal jeg starte op på træningen igen efter en lille uges pause – Huha det bliver en hård omgang. Derudover skal der forberedes lidt mad, min veninde Louise og hende kæreste kommer nemlig til morgenmad på søndag.

Kan i have en super dejlig fredag aften! KNUS

En lille opkvikker

Til et glas skal du bruge: 3,5 dl vand // 4 skiver lime // 4 skiver frisk ingefær // 1 tsk honning

Kog det hele sammen under låg i 5 minutter & server straks. 

Her til eftermiddag, lavede jeg mig en lille opkvikker. Jeg gør alt hvad jeg kan for at bliver rask til i morgen, hvor det er min fødselsdag. Indtil videre går det ikke så godt, men håber på at denne drik kan få min krop lidt op i omdrejninger.

ASOS Wishes

1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7 // 8 // 9

Jeg glæder mig til at jeg får lidt penge, så jeg kan klikke nogle af disse items hjem. Jeg er allerede begyndt at tænke på sol og varme, og derfor er det meste af det ovenstående måske en lille smule sommerligt, men pyt, det varer jo aldrig før vi atter skal hoppe i sommerkjolerne og de små sandaler – håber jeg da i hvert fald ikke. Indtil videre må jeg nøjes med at drømme om varmen og kigge på fint tøj, der ville passe perfekt i kufferten til årets sommerferie :)