Månedsarkiv: juli 2015

DOUCHEBAGS

Jeg er helt igennem forelsket i Douchebags. Og det er én af de ting der kommer til at stå øverst på min jule-ønskeliste i år (hvis jeg ikke allerede har købt dem inden ;))

Douchebag “Big Bastard” er en 90 L rejsetaske, som passer perfekt når du skal på en uges ferie.

Douchebag “Hugger” fås som 60 eller 30 L. Den på 60 liter ville passe perfekt til weekendrejser og lignende, mens den på 30 L er super fin som rygsæk og håndbagage.

Jeg vil rigtig gerne have “Big Bastard” og “Hugger” på 60 L. <3

LUKSUS Toast!

Jeg ville bare lige kigge ind forbi med et lille tip. Jeg smagte det fro første gang da vi var i Edinburgh, men det smagte bare så mega godt. Denne luksus toast er lavet af en croissant, skinke og ost, og dertil en lækker blandet salat.

Luksus toasten bliver lavet på fuldstændig samme måde som en almindelig toast, efter min mening er den bare meget bedre (og lidt mere syndig ;))

Der Planlægges…

På søndag går turen til Berlin, så jeg sidder pt. og kigger kort, brochurer og bøger, så jeg kan være lidt på forkant med hvad vi skal se. Jeg er meget meget glad for at planlægge ting, og skrive ned i lister m.m.  Det er selvfølgelig ikke alt der bliver planlagt til mindste detalje, men jeg kan godt lide at finde nogle ting hjemmefra, som jeg gerne vil se når vi kommer derned, og så gå ud fra de ting dernede. Jeg er også vild med at tage tingene som de kommer, og se ting, men ikke på forånd havde regnet med, og det er da heller ikke sikkert at alle de planlagte ting, bliver til noget, men så har jeg da hygget mig med at planlægge tingene i det mindste ;)

Er I også typerne der planlægger jeres ferier på forhånd, eller tager i tingene stille og roligt som de kommer? :) KNUS

SKOTLAND part 3, Waterfalls

//Mealt waterfall & Kilt rock//

//Invermoriston Waterfall//

//Smukt vandfald på Isle Of Skye//

Skotland er fyldt med vandfald, store som små. Når man kører rundt i landskabet ser man hele tiden små vandfald der udspringer fra de utallige klipper.

Dette bliver samtidig det sidste indlæg fra Skotland. I weekenden tager vi hjem til vores familier, og derefter er det Berlin der kommer til at stå i fokus. Så altså: Slut for Skotland for denne gang, glæder mig til at lukke jer lidt med ind i vores tur til Berlin.

God Weekend!

3 dages JUICEkur

De seneste 3 dage har jeg udelukkende levet af juice. Og hvorfor så gøre det??? Jo det skulle være rigtig godt for kroppen, at få renset lidt ud i alle de stoffer der over tid ophober sig i kroppen. Ved kun at drikke juice i 3, 6, 9, 12 eller 15 dage, får du renset nogle af alle disse affaldsstoffer ud af kroppen.

Dag 1 var klart den værste, jeg følte at der var laaaang vej igen, og jeg var sulten på sådan en mærkelig måde. Ikke sådan rigtig sulten, men mere trangen til at spise noget der skulle tykkes. Dag 2 og 3 gik ganske fint og det var kun når min kæreste sad med aftensmad, at jeg fik en lille smule trang til “almindelig” mad.

Har det så virket? Ja det har det! min krop har det super godt, jeg er super frisk og føler mig sundere og vægten er gået ned med 1,3 kg, men nøj hvor var det skønt at sætte tænderne i en lækker lun omelet her til morgen. Det var godt nok tiltrængt ;)

Nye OPLEVELSER…

For 1 år siden, lagde jeg et indlæg her på bloggen, der handlede om nogle af de mange mange steder i verden jeg gerne vil besøge.  Indtil videre tænker jeg mest på steder der er rimelig nemme at komme til. Der er mange andre steder jeg gerne vil besøge engang, men som både pengepungen og besværligheden, sætter en stopper for lige i øjeblikket, men man ved jo aldrig… Nu vil jeg lige opdatere på indlægget fra sidste år:

Listen fra dengang så således ud: Malta // Skærgården // Island // New York // Grønland // Barcelona // Skotland // London // Japan // Berlin

Jeg kan nu et år efter strege Skotland & Berlin ud, samt Skærgården, som vi skal til næste år med mine forældre. Nu er jeg så klar med 8 nye steder jeg gerne vil besøge og I kan se dem lige herunder :)

Canada // Venedig // Santorini // Bali // Amsterdam // Thailand // Provence // Wien

Lige pt. står Amsterdam virkelig højt på min ønskeliste, men mit aller største ønske er fra min sidste omgang “steder jeg gerne vil opleve”, nemlig Grønland. Det kommer nok desværre ikke til at ske i den nærmeste fremtid, men heldigvis er der masser af andre steder jeg gerne vil opleve. <3

SKOTLAND part 2, Isle Of Skye

Nu har jeg lagt rigtig meget vægt på Edinburgh, fordi jeg blev så fascineret af hvor idyllisk en hovedstad det i virkeligheden er, men det var jo langt fra det eneste smukke sted vi oplevede i Skotland…

//Et af de mange smukke vandfald der findes over alt på Isle Of Skye//

Vi havde 2 overnatninger på Isle Of Skye som er en bjerg- og klippefyldt ø beliggende på Skotlands Vestkyst. Når man kører rundt i landskabet ligger man mærke til alle de små vandfald der risler ned af bjergskråningerne, den golde natur og det smukke smukke postkort-lignende landskab.

//Den lille by Portree, som er mest kendt for deres havne-promenade med de pastelmalede huse//

//Et must er den 3,8 km lange tur “Old man of storr” hvor man bogstaveligtalt ender oppe i skyerne//

En klar anbefaling, er at leje en bil hvis man skal se Isle Of Skye, medmindre man er der på vandretur. Det er en rigtig god måde at se øen på, hvor man stadig har mulighed for at holde ind ved alle de smukke steder, og gå ture ud derfra. Vi var på Isle Of Skye i 2 dage, men man kunne sagtens have brugt et par dage til:)

//The mealt waterfall & kilt rock//

Chokomuffins-SURPRISE

Til 10 stk. skal du bruge: 200 g flødeost // 200 g sukker // 1 spsk vaniljesukker // 2 æg // 50 g smeltet smør // 100 g mel // 2 spsk kakao // 50 g hakkede pekan- eller valnødder

Fremgangsmåde: Tænd ovnen på 175 grader og beklæd en muffinform med papirforme. Kom flødeost, 50 g sukker og vaniljesukker i en skål, og pisk det godt sammen. Stil blandingen på køl, mens resten laves.  

Pisk æggene skummende og hvide sammen med det resterende sukker. Rør smørret i. Bland mel og kakao sammen og sigt det ned i æggemassen. Vend forsigtigt rundt. Hak nødderne og kom dem i dejen. Vend igen forsigtigt rundt indtil dejen er ensartet. 

Fordel halvdelen af dejen i de 12 forme. Kom herefter 1 tsk flødeostecreme i midten af hver form og fordel til sidst den sidste dej i formene, så flødeostecremen er dækket. Bag kagerne i ca. 20 minutter. Lad dem herefter køle af på en bagerist. 

One day in EDINBURGH

“One-day-mini-GUIDE”

Start på Grassmarket. Her finder du Edinburghs ældste pub, The White Hart Inn fra 1516. Nu fortsætter du op ad Kings Stables Road hvor man kan komme ind i Princess Street Gardens. Her er der rig mulighed for at nyde parken, fra én af de mange mange bænke. Hvis man er heldig, er det også her man kan se eller fodre de mange egern der opholder sig i parken.

//The White Hart Inn & Princess Street Gardens//

Går du gennem parken, kommer du ud på den anden side, til Princess Street, som er fyldt med smukke bygninger. Fortsæt nu om til George street, og nu de mange smukke detaljer på husene. Skal du have lidt lækker med hjem, er det også her at mange special- og mærkevarebutikker holder til. For enden af George Street kan du igen støde på Princess Street. Fortsæt ned ad Waverley Br., Market Street & George IV Br. På denne gade ligge “The Elephant House” som er en super hyggelig ligge café som serverer kanon god kaffe. Det er også på denne café at J.K. Rowling skrev de første 2 Harry Potter bøger, så køen udenfor cafeen er ofte lang. Jeg kan anbefale at komme der omkring klokken 10, så er der godt med plads.

//Princess Street, George Street & The Elephant House//

Efter en god kop kaffe på “The Elephant House” fortsætter du ned ad George IV Br., drejer ind ad Lauriston Place, hvor “Old Town” i Edinburgh befinder sig. Drej til højre ned ad en lille sidevej, hvor der bliver skiltet med “Grassmarket“. Nede ad denne sidegade finder du den smukkeste udsigt i Edinburgh, med de gamle huse og et smukt kig op til Edinburgh Castle. 

//Old Town//

Gå tilbage over Grassmarket op til Edinburgh Castle. Stil dig i kø, køb en billet & nyd udsigten ud over byen. Efter besøget på slottet er det blevet tid til at gå “The Royal Mile“. The Royal Mile strækker sig over Castlehill, Lawnmarket, Hihg Street & Canongate. Det er også på denne strækning, at du ned ad en sidegade finder cafeen Saint Giles. Spis din frokost her :)

//Edinburgh Castle, The Royal Mile & Saint Giles//

Fortsæt ad The Royal Mile ned til det royale palæ og nyd udsigten op til vulkanen. På vejen tilbage ad The Royal Mile skal du gøre et stop ved Clarinda’s Tearoom, som ligger på Canongate. Dette sted emmer af hygge og serverer en lækker creme tea. (Husk kontanter, da de ikke tager imod kort). Når maven endnu engang er fyldt på, skal du bare nyde alle gøglere og musikanter, der står langs vejen. Når du igen når Castlehill, går du atter engang mod Grassmarket hvor du evt. kan nyde en forfriskning på The White Hart Inn.

//Clarinda’s Tearoom//

Håber Guiden kan bruges, hvis du selv skal til Edinburgh. Hav en dejlig dag! <3 KNUS