Månedsarkiv: januar 2017

Ting jeg vil lave i januar

Min januar top 10: 

 1. Bage en masse lækre fastelavnsboller
 2. Pynte vores lille hjem med en masse smukke forårsblomster, som heldigvis allerede er kommet i butikkerne
 3. Tage til inspirationskursus med gymnastikforeningen
 4. Krydse fingre for en masse frostvejr, så jeg kan få taget en masse fine billeder 
 5. Nyde at jeg endelig kan tage min fine kalender i brug
 6. Sortere, redigere og lave back-up af sidste års billeder
 7. Finde min juicemaskine frem så jeg igen kan komme i gang med at juice
 8. Bage snobrød over vores lille bålsted i haven
 9. Læse bogen “Harry Potter og det forbandede barn” af J.K. Rowling
 10. Lave lemoncurd og chokoladesmør, så vi har noget lækkert til morgenbrødet

 

Når jeg kigger tilbage på indlæggene fra januar sidste år, er der nogle ting der går igen flere gange: Levende lys, hjemmebag, juice, boglæsning og små hverdags glimt. Jeg tænker egentlig måske at det også er det januar 2017 kommer til at handle om. Jeg er allerede i gang med Harry Potter, jeg har fundet nogle opskrifter på fastelavnsboller jeg skal have prøvet af og så har jeg store planer om at tilbringe så meget tid i mine nyindkøbte hjemmesko med kaninører så meget som muligt den næste måneds tid.

Har I nogle ting i gerne vil nå i januar eller noget I glæder jer til?

 

Vi ser tilbage på 2016

1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6

Igen i 2016 er der blevet bagt på livet løs, og det er selvfølgelig også noget der kommer til at fylde på bloggen i 2017. 2016 var året hvor jeg eksperimenterede lidt med bagværk fra andre lande, men også året hvor de sikre klassikere blev serveret på bordet.

Nedenfor kan i se nogle udvalgte billeder fra kategorien “Life & Beyond”. Det er den mest alsidige kategori på bloggen. Det er nemlig her alle de indlæg jeg ikke kan kategorisere, ender. Der er derfor også én af de sjoveste at kigge tilbage på.

1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6

1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6

1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6

Også i 2016 fik jeg læst en del bøger – ikke så mange som jeg gerne ville, men det er fremskridt i forhold ti sidste år. I kan læse og se billeder fra mine indlæg under kategorien “Boganbefalinger” hvis i klikker på tallene ovenfor

1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6

Alt i alt har 2016 jo været et fantastisk år med 2 ubeskrivelige rejser, en masse madoplevelser, et besøg i en smuk have og en masse hyggelige stunder under tæppet. Det var også året hvor vi fik nøglerne til vores lille rækkehus, hvor vi var på kærestetur til Dronninglund, havde lidt for meget om ørerne (arbejdsmæssigt) og året hvor vi kunne fejre jul sammen for første gang i næsten 10 år

♥ Jeg vil takke alle for det forgangne år – vi ses i det nye! 

Rigtig godt nytår!

Så skriver vi 2017 – hvor er det vildt! Min nytårsaften gik meget stille og roligt, jeg var herhjemme med ham den søde, fik noget lækkert mad, så noget fjernsyn og sluttede aftenen af med at stå og kigge på alt det smukke fyrværkeri.

I dag holder jeg så (som så mange andre) en afslappende 1. januar. Det er jo ikke fordi det blev super sent eller jeg fik noget at drikke, men alligevel synes jeg det er bedst at være solidarisk med alle de andre der ligger med tømmermænd ;)

 

Vores menu bestod af : 

 1. Lækre luftige vandbakkelser med ost (også kaldt gougeres)
 2. Svindkæber der havde braisseret i æblemost og rødvin i 4 timer. Hertil kartofler, champignon og bacon
 3. Lakridscreme med sprøde stjernesmåkager og guldstøv

 

Nu kommer der så 365 dage inden vi skal holde nytår igen (heldigvis). 2017 bliver året hvor vi måske rykker teltpælene op og flytter længere mod ord, vi skal besøge Rom sammen med mine forældre og så skal vi selvfølgelig tilbringe en hel masse tid sammen med venner og familie ♡

Jeg håber i havde en helt fantastisk nytårsaften – vi ses i 2017