Du skal bruge: 80 g blødt smør // 60 g rørsukker // 1 tsk vaniljesukker // ½ dl flydende honning // 2 æg // 120 g mel // 1 knivspids salt // 1 tsk bagepulver // 2 spsk mælk // 50 g hakkede valnødder Smørcreme: 120 g blødt smør // 110 g flormelis // 2 tsk vaniljesukker Pynt: marcipanæg
Forvarm ovnen til 170 grader og beklæd en mufffinform med papirforme
Rør smørret cremet med sukker og vaniljesukker, pisk herefter honningen i og tilsæt æggene ét ad gangen. Bland mel, salt og bagepulver sammen og kom det i dejen sammen med mælken. Når dejen er ensartet tilsættes de hakkede valnødder og de vandes rundt i dejen. Fordel dejen i 10-12 forme og bag dem i ca 20 minutter
Lad kagerne køle helt af på en rist imens du laver smørcremen. Pisk smør, flormelis og vaniljesukker tykt og luftigt med en elpisker og kom det i en sprøjtepose med stjernetyl. Sprøjt toppingen ovenpå kagerne og afslut med et marcipanæg. Opbevar kagerne på køl til de skal serveres