Postkort fra Bornholm

Så er det blevet tid til at vise jer nogle billeder fra vores smukke tur til Bornholm. Hvis i undre jer over at i synes i har set et lignende indlæg tidligere, som pludselig er forsvundet, så er det fuldstændig rigtigt! :) Jeg har gået og irriteret mig over hvor grim jeg synes min nye blog var, så nu er jeg startet forfra igen (og det betyder at jeg kom til at slette indlægget om Bornholm) Så BUM – her er det én gang til, og måske i en lidt ny version:

Rønne er en super smuk gammel by, hvor vi fulgte en beskrevet rute, som førte os gennem byens små hyggelige og brostensbelagte gader

ØsterLars Rundkirke

Den lækreste Fyldte chokolade fra chokoladeriet i Svaneke. Et sted vi også fik de mest lækre flødeboller <3

Helligdomsklipperne

Hammershus. Et “must-see” for alle besøgende på Bornholm!

Vi skulle selvfølgelig en tur til Ertholmene. Både Christians- og Frederiksø er små hyggelige øer, der byder på masser af smuk natur.

En tanke om “Postkort fra Bornholm

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *