Boganbefaling – “Anna og det franske kys”

Den her bog blev læst på 4 dage. Da jeg lå syg i slutningen af januar, brugte jeg det meste af tiden på at ligge i sengen og se film eller læse, så der gik ikke mere end 4 dage fra jeg startede med “Anna og det franske kys“, til at bogen var læst færdig.

Det er en rigtig skøn hygge-læsnings-bog propfyldt med kærlighed og varme. Jeg synes at det er en rigtig skøn roman der er lige til at gå til.

Fra bogens bagside: “Anna er glad for sit liv: Hun og hendes bedste veninde skal til at begynde deres sidste år på high school, hun har et godt fritidsjob og et crush på sin kollega, som lige er begyndt at vise interesse for hende… Men så beslutter hendes far sig for at sende hende på kostskole i Paris. 7054 kilometer væk. Alene. Selvom Anna ikke taler fransk, får hun hurtigt en gruppe nye venner, inklusiv den søde, charmerende og flotte Étienne St. Clair. Desværre er han allerede optaget – og det er Anna vel egentlig også? Vil året ende med det kys, som Anna har ventet på?”

Jeg glæder mig allerede til at læse de 2 andre bøger i serien  “Lola og naboens søn” & “Isla og jagten på lykke

2 thoughts on “Boganbefaling – “Anna og det franske kys”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *