1. december ♡

♥♥ Kalenderlys ♥♥

 Sidste år i december lavede jeg en sund julekalender, der beviste at man sagtens kan julehygge selvom man ikke behøver at spise og leve usundt. Sådan bliver det ikke i år. Jeg vil gerne stadig lave en julekalender, så der hver dag, minimum kommer 1 indlæg her på bloggen, der kommer til at omhandle julen. Det bliver en blanding af opskrifter, DIY-projekter, små juleglimt og meget meget mere. Her den 1. december vil jeg gerne vise jer hvordan mit kalenderlys kom til at se ud i år.

Jeg har brugt: 1 urtepotte // ler // mos // husløg // kalenderlys // små æbler // grankogler // grene med lav

Om den er smuk, det kan diskuteres, men for det første har det været umuligt at opdrive et pænt kalenderlys – måske jeg bare var for sent ude? For det andet så skulle den jo være førdig i dag, da den jo skal tændes & for det tredje så havde jeg liiige glemt at finde ud af hvilken krukke/fad det skulle laves i, så jeg måtte lige improvisere lidt i sidste øjeblik. Men pyt, det er nu blevet meget fint alligevel ♡ 

En tanke om “1. december ♡

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *