14. december ♡

♥  Hyggelige julemorgner ♥♥

Her i december måned er det lidt nemmere at komme op ad sengen om morgenen i forhold til årets 11 andre måneder. Hver dag vågner jeg nemlig op til en kalendergave fra mine forældre – det er bare SÅ hyggeligt! ♡

Hele december er jeg stået op og har som det første tændt juletræet, fundet dagens gave i julesokken og lavet mig en kop kaffe eller julete. I morges var ingen undtagelse. Jeg sætter mig ind i sofaen med nattøj og tæppe, pakker min pakke op og ser gårsdagens afsnit af julekalenderen. Jeg tænder kalenderlyset, spiser lidt morgenmad og læser lidt denne månedes bog, “Hvor blev du af Bernadette”. I morges sad jeg dog og kiggede i min søndagspakke fra mine bedsteforældre i går, nemlig en fin lille bog om havens fugle, som har de smukkeste tegninger.

En tanke om “14. december ♡

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *