Serenity Cupcakes

Jeg ved godt at jeg før har nævnt denne lille perle der er beliggende på Grønnegade i København, men jeg gør det erne igen! Jeg elsker Denne søde, smukke & feminine biks i centrum af København. Her kommer tænderne virkelig til at løbe i vand når man kigger ud over dagen udvalg af lækre og smukke cupcakes.

Min mor, mormor, morfar & jeg havde lagt et smut forbi den lille butik, hvor vi fik nogle skønne cupcakes med blandt andet hindbær/lakrids, rabarber & Oreo. Hertil fik vi den skønneste “Green rhubarb” te fra A.C. Perch’s tehandel der også er beliggende i det indre København.

Har man endnu ikke besøgt “Serenity” så gør det næste gang i er i nærheden. Man får ikke bare super lækre cupcakes, man får også et kæmpe smil & god betjening med det samme man træder ind ad døren! <3

Serenity Cupcakes, Grønnegade 32 – 1107 København K // A.C. Perch’s, Kronprinsensgade 5 – 1114 København K

Knus <3

1 thought on “Serenity Cupcakes

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *