Små glimt

Planlægning af vores 2 altaner

Nu nærmer tiden sig, hvor der skal handles masser af planter ind, laves om, købes nyt og plantes en hel masse. Jeg er derfor gået  gang med at lave 2 tegnede planer over hvordan jeg gerne vil have at vores altaner skal se ud i forår/sommeren 2016. Jeg tænker også at det senere kommer til at blive til et DIY-indlæg, som jeg vil dele med jer her på bloggen.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Jeg ved godt at der har været rigtig stille på bloggen i et stykke tid, men det skyldes simpelthen at jeg ikke aner hvad jeg sal skrive om. Lige pt. går mine dage med arbejde, træning, mad og søvn, og det er der jo ikke ligefrem noget særlig interessant i. Min kæreste har i de seneste 3 uger været på aftenhold, og derfor har jeg bare tulleret rundt alene herhjemme.

Sød lille fugl i mine forældres have ♡

Foråret er kommet 

Forrige weekend kørte min kæreste og jeg en tur i skoven for at opleve forårets komme. Der var allerede fyldt med små vintergækker, erantis og krokus i skovbunden.

Søde forårskort ♡

Min nye fine evighedskalender

Jeg har længe kigget på denne evighedskalender lavet i træ, og nu har jeg altså købt den. Jeg synes den er super fin og den pynter så flot hjemme i stuen – samtidig er det jo meget rart at man kan følge lidt med i hvilken dag det er, når man synes at dagene flyver afsted.

Masser af fine forårsblomster ♡

Jeg var et smut i Plantorama i torsdags, for at kigge lidt på nogle fine forårsblomster til vores altaner – dette blev resultatet, og jeg glæder mig meget til at få dem plantet her i weekenden.

Rap rap rap ♡

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

1 thought on “Små glimt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *