Quiche Lorraine

Til 1 tærte skal du bruge: 150 g hvedemel // ½ dl olie // ½ tsk fint salt // ca ½ dl vand FYLD: 150 g bacon i skiver // 3 æg // 1 dl mælk // 1 dl cremefraiche // 50 g revet cheddar

Fremgangsmåde: Bland olie og mel. Tilsæt salt og vand og ælt dejen sammen. Læg dejen i køleskabet i ca 1 time. Rul dejen ud og for en tærteform med dejen og prik den i bunden med en gaffel. Forbag bunden i en 200 grader varm ovn i ca. 15 minutter. Afkøl bunden og lav imens fyldet. 

Steg bacon let på en pande. Pisk æg, mælk, cremefraiche og ost sammen og hæld det i tærten. Læg herefter bacon over og bag quichen ved 200 grader i 20-25 minutter. Den er færdig når overfladen er gylden og æggemassen er stivnet. Serveres lun og med frisk basilikum. 

Denne quiche er perfekt som en lækker lille frokost og så er den fantastisk at have med i madpakken sammen med en blandet salat.

1 thought on “Quiche Lorraine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *