Spring is here ♥

Forrige weekend var min kæreste og jeg kørt en tur ud i det blå, for at nyde det fine vejr og se om vi kunne få taget nogle flotte billeder af forårets skønne blomster. Vi kørte en tur til Augustenborg slot, hvor vi gik en tur i slotsparken hvor det piblede frem med vintergækker og erantis.

Jeg satte sidste år, nogle vintergækker i en krukke hjemme på altanen, men desværre bliver de ikke særlig store, og der er langt fra nok til at kunne tage en lille buket ind. Det var der derimod rig mulighed for her, hvor dele af skovbunden nogle steder var et smukt, hvidt tæppe af vintergækker.

På fredag går jeg på påskeferie og jeg håber at vejret arter sig, så jeg kan gå en masse ture og nyde alle de fine forårsblomster der pibler frem overalt ♡

1 thought on “Spring is here ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *