JEG GJORDE DET! – Update på 35 dages træningslejr

Så var det her til morgen, jeg efter 35 dage igen måtte træde op på vægten. Og efter overskriften at bedømme, så gik det jo super godt. På 35 dage har jeg tabt præcis 3 kg. Og det betyder et samlet vægttab på 10,1 kg. Jubii, jeg gjorde det! Det har også taget sin tid, her til sidst. Jeg er simpelthen så super glad! Det er dejligt at få bevist overfor sig selv at man godt kan.

Jeg har fundet et billede fra april 2012. Her var vi til mine svigerforældres fødselsdag og jeg kan huske det lige så tydeligt, da jeg blev spurgt om jeg var gravid.. Feeedt mand! Så ved man bare at man er blevet alt alt for tyk! Det er nu 2½ år og 19 kg. siden.

Succesen er her til morgen blevet fejret med pandekager (proteinpandekager naturligvis)  :) Resten af dagen skal stå på eksamens forberedelse og træning.. Og jeg er topmotiveret!

2 tanker om “JEG GJORDE DET! – Update på 35 dages træningslejr

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *