Queen flowers & et lettelses suk

Allerførst vil jeg skrive lidt om hvor super lettet jeg er for endelig at være tilbage på bloggen. Min søde, søde kæreste har bakset i flere timer med at få mig back on track, og endelig gav det poste. Hvad han gjorde, aner jeg ikke, men heldigvis har han forstand på elektronik og er altid klar med en hjælpende hånd, når tingene driller for mig. Efter at have sagt et kæmpe tak til ham, vil jeg nu gå videre til at give en anbefaling til nogle meget meget smukke blomster:

Det er ved at være godt og vel 3 uger siden jeg købte denne buket. Jeg her tidligere tænkt at 100,- var meget at give for en buket blomster, men når de holder hvad de lover, på holdbarhedsfronten, så er det jo en klar besparelse i forhold til hvad jeg plejer at bruge på blomster. Queen Flowers giver nemlig 3 ugers garanti på alle deres blomster, og jeg må bare sige at det har holdt stik. Jeg har faktisk læst om folk der har haft en buket i op til 8 uger – det er jo for vildt!

Jeg er i hvert fald helt sikker på, at når denne buket med Queen Flowers ikke kan mere, skal jeg straks ud og have købt mig en ny ♡

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *