Boganbefaling – Efter DIG

Denne bog, var en jeg virkelig havde set frem til at læse. Efter at have læst “Mig før DIG” kunne jeg næsten ikke vente med at komme igang med “Efter DIG”. Jeg var så heldig at få bogen af min veninde i fødselsdagsgave, og endelig har jeg fået den læst!

Fra bogens bagside: “Halvandet år efter at Lou er blevet forladt af Will, kæmper hun stadig for at komme videre i sit liv. Dagene tilbringer hun med at arbejde som servitrice i en trøsteløs lufthavnspub, og nætterne alene i sin triste, halvtomme lejlighed. Lige indtil den sene aften, hvor det ringer på hendes dør…”

Efter “Mig før DIG” havde denne her bog virkelig noget at leve op til. Man kunne næsten ikke andet end blive skuffet, men det blev jeg overhovedet ikke, jeg skulle dog som så mange gang før, et stykke ind i bogen, før jeg for alvor blev fanget af handlingen. Jeg tror ikke det har noget som helst med bogen at gøre, for hvis man læser tilbage i de tidligere “Boganbefalinger”, tegner der sig et mønster om at jeg tit skal kæmpe mig igennem de første 50-60 sider, inden jeg for alvor bliver opslugt af en bog.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *