Boganbefaling – Lavendelhaven

Jeg har tidligere læst bogen “Pigen på klippen” af samme forfatter, som jeg gav en boganbefaling lige her. “Lavendelhaven” er klart lige så anbefalelsesværdig og hvis man endnu ikkehar læst noget af Lucinda Riley, synes jeg bestemt at man skulle give sig i kast med en af hendes bøger, for de er bare fængslende!

 

Fra bogens bagside: “Emilie de la Martiniére har altid forsøgt at frigøre sig fra sin aristokratiske baggrund, men da hendes glamourøse, ukærlige mor dør, står hun tilbage som enearving til et smukt, men forfaldent château i Sydfrankrig. Ved et tilfælde finder hun nogle digte, skrevet af den mystiske Sophia, hvis liv var præget af en tragisk kærlighedsaffære, som har kastet lange skygger over familiens skæbne.”

“Da Emilie møder den charmerende unge kunsthandler Sebastian, dukker der nye spørgsmål op, og efterhånden som Emilie graver sig længere ned i slottes hemmeligheder, indser hun, at de måske rummer nøglen til hendes egen svære fortid.” 

Det er langt fra sidste gang jeg vil give mig i kast med at læse en bog af Lucinda Riley. Det her er klart den bedste bog jeg har læst. Den er rørende, kærlig, spændende og fyldt med overraskelser. Jeg har aldrig grædt over en bog før, men “Lavendelhaven” gav mig alligevel tårer i øjnene da jeg læste det sidste kapitel ♡

Den næste bog jeg skal i gang med er “Sommeren jeg mødte dig” af Jojo Moyes. Jeg glæder mig meget til at se om den kan lave op til de andre 4 bøger jeg har læst af hende, men mon ikke jeg ligesom de andre gange kommer til at synes at det er en fantastisk læseoplevelse!?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *