Saturday Snack

“Mini-tærter med karameliseret fyld”

Du skal bruge: 1 portion tærtedej // 1 stort løg // 1 bakke champignon // 1½ spsk sukker // 1 tsk salt // lidt revet mozzarella // frisk persille // ca. 20 små tæreforme // linser til at “blind-bage”

Fór alle tærteformene med linser og bag dem “blindt” i ca. 10 minutter ved 200 grader. Fjern linserne og tag dejen ud af formene. 

Skær løget i små tern og steg dem i lidt olie på en pande. Rengør champignon og skær dem i skiver som steges sammen med løgene på panden. Når det hele er brunet af tilsættes salt og sukker og der slukkes herefter for varmen. Rør godt rundt til at sukkeret er fordelt. Fordel fyldet i de små tærter og drys med en lille smule mozzarella og bag dem i 5 minutter ved 180 grader til osten er smeltet. Serveres lune og pyntet med frisk persille. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *