Små glimt

♡  De smukkeste kirsebærtræer i fuldt flor

Da vi i weekenden kørte til konfirmation kom vi forbi disse skønheder. Jeg råbet selvfølgelig straks “holdt!” og min kæreste ved, at så er det med at få stoppet bilen, så jeg kan komme ud og tage billeder (tror han er ved at vænne sig til det). Men helt ærlig.. de er da alt alt for smukke til bare at køre forbi.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 

♡  Lækker italiensk frokost ♡

Jeg er helt vild med italiensk mad, og for ikke så længe siden fik jeg denne lækre italienske frokost bestående af ravioli med ricotta & svampe, serveret med pesto, parmesan, chiliolie og frisk basilikum.

Er vild med min nye vase fra H&M home  ♡

Jeg har ofte kigget på runde vaser, men aldrig fået købt en. Nu fandt jeg så denne i H&M til 80,- og så tænkte jeg, at det kunne da ikke gå helt galt. Den har en super fin størrelse, og her har jeg brugt den til resterne af den fine buket jeg fik af min kæreste på vores årsdag.

♡  En hyggelig dag med plantning af nyindkøbte lækkerier ♡

Jeg var et smut i Plantorama med mine forældre lørdag formiddag, og her blev der købt, jordbær og krydderurter til den store guldmedalje. Eftermiddagen blev brugt på plantning af alle de nye planter samt rabarber og nelliker.

Super lækker spansk kalvehale ♡

Det går super godt med at få lavet en masse mad fra andre lande, og i tirsdags stod der så spansk kalvehale på menuen. Jeg har længe gerne ville smage det, men har bare aldrig helt vidst hvad jeg skulle gøre med dem. Efter at have snuset rundt på nettet nogen tid, fandt jeg den lækreste opskrift på “Rabo el toro“, og det smagte simpelthen bare fantastisk!

 Forspiring af hyggelige plantepotter  ♡

Jeg er helt vild med Bilkas nye koncept, hvor man får små planter med når man køber for et bestemt beløb. Nu har jeg været et smut i Tigeren og købe en plantekasse, så nu er de klar til spiring og efterfølgende udplantning-

♡  Skøn dag til konfirmation ved min kusine

♡  Italiensk aften ♡

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *