Små glimt

Skøn sommeraften med grill på altanen

Vejret har jo bare vist sig fra sin bedste side den sidste uges tid, og det betyder også at vi for alvor her fået gang i grillen – så er det rigtig sommer!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 

De lækreste, søde, røde sommerjordbær

Det er ikke så længe siden jeg købte nye jordbærplanter og jeg elsker dem allerede. Der kommer de flotteste, store, søde, røde jordbær som bare er fantastiske. Med den varme vi har lige pt. kan jeg plukke et par stykker hver dag, og jeg nyder det.

Afslapning på altanen

Besøg af denne skønhed nedenfor lejligheden ♡

Italiensk inspireret frokost ♡

Årets første rabarber

Jeg har længe gerne ville have rabarber i vores “have” og i år fik jeg så taget mig sammen til at købe nogle. I dag kunne jeg så gå ud og plukke den første håndfuld solvarme rabarber, som senere på dagen blev tryllet om til skønne sommerboller – opskriften på dem, kommer på bloggen i morgen,

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *