Ting jeg vil lave i september

Så er vi klar med den første efterårs måned. Ovenfor har jeg samlet nogle af alle de billeder der blev vist her på bloggen sidste år i september. Jeg er vild med efteråret, så der skal nok komme masser af inspiration og billeder af alt det jeg går og laver gennem hele efteråret. I morgen får vi besøg af mine forældre, så eftermiddagen  i dag kommer jeg til at tilbringe i køkkenet, for at forberede en lille smule til vores 3-retters menu på lørdag ♡

Min september top 10:

  1. Til brunch på Fakkelgaarden med en sød kollega
  2. Lave nogle af de ovenfor-viste lækkerier og selvfølgelig en masse nye
  3. For alvor få gang i brugen af vores stegeso og spise masser af simremad
  4. Læse Stolthed og Fordom af Jane Austen
  5. Pynte haven op med smukke efterårs-planter, æbler og lys
  6. Holde en hyggelig fødselsdag for min søde mutti ♡
  7. Få weekend-besøg af min mormor og morfar
  8. På brombær- og svampejagt
  9. Lave skønne kranse af fine ting fra naturen
  10. Holde en ugentlig suppedag

En tanke om “Ting jeg vil lave i september

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *