Perfect for Grill

“Nye kartofler med krydderurteolie”

Det er meget meget sjældent at vi får kartofler herhjemme. Og jeg mener virkelig sjældent. Men er der noget jeg elsker, så er det at få nye danske kartofler – mums det er bare godt! og sidst vi grillede, fik vi dem med en lækker hjemmelavet krydderurteolie.

Du skal bruge: 1 kg nye kartofler // ½ dl olivenolie // 2 fed revet hvidløg //1 håndfuld frisk persille // 1 håndfuld friske, blandede krydderurter (jeg brugte timian, citrontimian, rosmarin og oregano) // salt & peber

Skrab kartoflerne og kog dem i godt saltet vand i ca. 18 minutter. Imens blandes olien med de hakkede krydderurter og hvidløg og det vendes herefter sammen med kartoflerne. Drys med lidt ekstra salt og friskkværnet peber og server straks. 

Jeg elsker opskrifter der er nemme at gå til, og det må man da sige at den her er. Hvis der er noget der hører sammen med sommer og grill så er det kartoffelsalat. Desværre kan jeg ikke lide kartoffelsalat på den traditionelle vis, så jeg må lave dem på nogle andre måder. Den her er virkelig nem, men smager fantastisk!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *