Små glimt

En gammel klassiker

Så er vi for alvor kommet igang med efteråret. En ny måned er ensbetydende med en ny læseoplevelse, og denne måned er det “Stolthed og Fordom” der står for skud. Jeg synes filmen er rigtig hyggelig, så nu tænker jeg at det er på tide at få læst bogen – og når den samtidig er udgivet i denne smukke indpakning så er det bare med at komme igang

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 

Lækre og smukke æbler i min svigerindes have ♡

Den kommende tids læsestak 

Det er ikke blevet til så meget læsning i sommers som jeg havde ønsket, men nu hvor det er blevet efterår, regner jeg med at der bliver meget mere tid til at smide sig på sofaen, under et tæppe og så med en skøn bog. Jeg har i hvert fald allerede den kommende tids læsestak klar, så må vi se hvor lang tid jeg skal bruge på at nå igennem dem alle sammen

Weekendhygge en fredag eftermiddag ♡

I fredags fik vi besøg af mine forældre, så vi havde linet op med lidt drikkelse og snacks, som vi kunne sidde ude i haven og hygge med fredag eftermiddag. Generelt synes jeg det er super hyggeligt at sidde og nyde en lille ting for at nyde at weekenden er skudt igang – måske skulle vi gøre det til en tradition?

Smuk smuk aftenhimmel

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *