Postkort fra Riga ♥

 

Så er vi hjemme igen efter en skøn uge i Riga. Vi har været meget trætte ovenpå turen, så vi har sovet lige omkring 12 timer i nat. Nu står den på vaskning af tøj, udpakning af kufferter og redigering af alle vores skønne billeder. Jeg har samlet nogle billeder fra vores tur, som jeg rigtig gerne vil vise jer.

 

Vi har haft meget svindende vejr. Lørdag startede vi med en hel dag på stranden da vi havde 27 grader. Så havde vi 2 dage med regn, 1 dag med meget blæst, overskyet, skyfrit og alt hvad med ellers kan forestille sig.

 

Vi har som sagt haft en rigtig dejlig ferie. Vi havde på forhånd, været lidt bekymrede for om vi kunne få en hel uge til at gå i Riga, men det var ikke noget problem. Det var en kæmpe fordel fr os at vi valgte at tage 2 hele dage ud af byen, først lørdag hvor vi tog til “Majori” og tirsdag hvor vi tog på vandretur til “Sigulda”.

Der kommer meget mere om vores tur til Riga, den kommende tid, her på bloggen. Kan I have en rigtig dejlig weekend! 

1 thought on “Postkort fra Riga ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *