Gode steder at spise i Riga

  

Restaurant Muusu

Den sidste aften vi havde i Riga tilbragte vi på Restaurant Muusu. Flere af de steder vi kom hen, var fordi vi havde læst rigtig meget godt om dem på Tripadvisor, som virkelig kan anbefales at hente i sin Appstore hvis man skal på ferie.

Vi fik 2 retter mad, vand, danskvand, sodavand, vin, kaffe og drinks for 400,- i gennemsnit pr. mand. Maden var fantastisk, tjenerne var søde og imødekommende og stedet emmede bare af hygge og ro – Klart anbefalelsesværdig!

 

Konditoriet Bake Berry

Hvor heldig har man lov til at være? Lige ved siden af vores hotel fandt man nemlig det hyggelige konditori “Bake Berry” som serverede, ikke kun smukke, men også utrolig velsmagende kager. Vi nåede at besøge stedet 2 gange. Den første gang fik vi 3 kager, som i kan se på billederne ovenfor og 2. gang fik vi kanelsnurre og småkager. Hvis man trænger til noget til den søde tand, er “Bake Berry” stedet man skal besøge 

 

Restaurant Domini Canes

Igen havde vi hentet informationer på Tripadvisor, hvor vi havde fundet frem til “Domini Canes”. Det er et lille sted, hvor der er plads til omkring 20 gæster. Det er hvad jeg vil kalde “finere madlavning”, men som koster langt under de danske priser.

 

Chokoladeriet Black Magic

Man kan ikke gå forbi “Black Magic” uden at stikke hovedet indenfor. Det er et af de hyggeligste steder jeg nogensinde har været. Servicen er i top og chokoladen er ubeskrivelig! Man sidder i de lækreste, bløde møbler, der spilles klassisk musik og man kan købe nogle souvenirs med hjem fra den lille butik. I forhold til Danmark er chokoladen forholdsvis billig. Man betaler 1 euro pr. stk. fyldt, hjemmelavet chokolade og kan få chokoladekager og desserter for omkring 3-4 euro.

Besøg “Black Magic” – det er en oplevelse!

Restaurant Easy Wine

Noget af det hyggeligste mad, fik vi på “Easy Wine”. Her får man udleveret et vinkort med 50 euro. Så går man selv op og tanker den vin man gerne vil prøve, og så bliver pengene trukket på vinkortet. Dertil fik vi en lækreste tapas som man selv sammensætter af enkelte ting eller små platter der er sammensat på forhånd.

  

Café “Parunãsim”

Helt tilfældig kom vi forbi denne lille hyggelige oase inde midt i byen. Vi skulle bare lige om og kigge, men blev grebet af begejstring og måtte bare sætte os og hygge med en lille forfriskning inden vi gik videre. De siger selv at de er “den mest romantiske café i old town” og jeg vil gerne give dem ret. Heromme i baggården var der en stemning som hvis man kom på en lille café i Italien

Restaurant Melnã Bite

Dette var vores restaurant på hotellet, og maden var super lækker. På menukortet fandt man lækre men også anderledes retter som f.eks. strudse tatar.

Generelt har vi været positive over den mad vi har fået serveret på vores ferie i Riga. Vi havde alle været en lille smule skeptiske over hvad vi mon skulle forvente, men vores tvivl blev gjort til skamme. Priserne er rimelige og maden er klart på højde, med den man får serveret herhjemme.

Det har været en dejlig kolonarisk oplevelse på hele vores ferie i Riga! 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *