Hverdagslykke fra Instagram, august ’16

Så er jeg klar til at vise jer alle mine små hverdags billeder fra min Instagram-profil. August månedstod på ture i skoven, masser af lækker mad, brunch på en farvestrålende café, smukke blomster, en kærestetur til København, træning og en ny og meget personlig tatovering blev lavet på min underarm ♡

Jeg synes at august måned gik ekstrem stærkt, og kan slet ikke forstå at vi allerede snart er halvejs i september. Dagene flyder bare over i hinanden og går ekstremt hurtigt! I dag har jeg dog valgt at tage det stille og roligt. Jeg kom hjem fra arbejde 16.15 og har siden da læst et par kapitler i min bog og vil snart en tur i skoven for at plukke en masse skønne brombær. Senere i aften står den på “Bonderøven”, lækker aftensmad og en gammel dansk film, mens jeg venter på at min kæreste kommer hjem fra arbejde ca. klokken 23.00

Jeg håber I har haft en dejlig dag! ♡

1 thought on “Hverdagslykke fra Instagram, august ’16

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *