♡ 1. december ♡

♥ “Ting jeg vil lave i december” ♥

Igen i år er der selvfølgelig også en julekalender her på bloggen. Det er jo ikke fordi jeg har været særlig aktiv herinde i den seneste tid, men nøj hvor har jeg godt nok også haft meget om ørerne, og der har simpelthen bare ikke været det store overskud til at få opdateret bloggen. Jeg elsker min blog og synes det er mega hyggeligt, men jeg skal også have lyst til det lave indlæg og jeg skal have noget at skrive om. Jeg gider ikkelave et indlæg bare for at lave et. Men nu er det december og jeg har i den seneste tid forberedt nogle indlæg til jer, så de kommende 24 dage lover jeg at der bliver noget lyt at se og læse om herinde. Jeg kan desværre ikke love at der kommer et nyt indlæg hver dag (som i nok allerede har fundet ud af), men jeg lover at der kommer 24 indlæg på 24 dage.

Min december top 10:

  1. At se en ny julekalender på DR1 og en gammel klassiker på TV2
  2. Til 2 gange julefrokost med nogle søde kollegaer
  3. Lave confit de canard til en lille julesnack
  4. Tage på forskellige julemarkeder rundt om i landet
  5. At bage masser af lækre, sprøde julesmåkager
  6. Nyde at vågne op til den skønneste start på dagen – nemlig min pakkekalender ♡
  7. Fejre Lucia med velduftende hjemmebag
  8. Lave små kreative juleprojekter i form af hjemmelavede kort, julepynt og gaveindpakning
  9. Bruge en hel lørdag med at lave julesnolder med min skønne familie
  10. Læse “Lyset i havet” af M.L. Stedman

 

Som jeg plejer den 1. i en måned har jeg lavet en oversigt over de ting jeg glæder mig til. Ovenfor kan I læse hvad min jul blandt andet kommer til at indeholde. I kan se sidste års låge lige her

Jeg vil slutte af med at ønske jer alle sammen en rigtig glædelig jul! 

En tanke om “♡ 1. december ♡

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *