Min kæreste om mig…

Den person der måske kender alle mine særheder aller bedst er nok min søde søde kæreste som jeg har været sammen med i de sidste 9½ år. Vi mødtes allerede i 2007 da jeg lige var fyldt 16, og har boet sammen de seneste 5 år. Derfor har jeg bedt ham om at komme med nogle sjove facts om mig, som nogle af jer måske ikke lige vidste, og andre af jer vil kunne genkende mig i alle punkterne ♡

 

10 ting som kendetegner Christina: ♥

  1. Hun har det bedst med at se film hun kender i forvejen. Dog kan vi se en film mange gange før hun kan huske hvad filmen handler om – oftest er det fordi hun falder i søvn når vi ser film sammen.
  2. Christina bider sig i indersiden af kinden når hun koncentrerer sig.
  3. Hun kan ikke udstå banan. Har jeg spist en banan, holder Christina sig altid i en sikkerhedsafstand på flere meter indtil den værste banan-lugt er væk.
  4. Hun nyser hver gang hun spiser chokolade med et højt kakaoindhold.
  5. Christina skal altid ligge ned i sofaen. Skal vi se en film sidder hun op i max 5 minutter, inden hun stille glider ned i en liggende position.
  6. Hun skal have sat alting i system. Får vi gæster skal der laves sedler med alt hvad der skal gøres, så hun kan gå og strege tingene ud i den rækkefølge de bliver ordnet.
  7. Hun er ikke særlig bange for edderkopper, til gengæld er hun panisk angst for stankelben. Hun kan være ved at tisse i bukserne når jeg kommer hjem fra arbejde, fordi der har været et stankelben på badeværelset, og hun derfor har lukket det inde og ventet flere timer på at jeg kunne komme hjem og redde hende :-)
  8. Christina er virkelig pylret når det kommer til at se film. Ofte ender det med at hun gemmer sig bag ved puden samtidig med at hun stikker fingrene i ørene, da hun synes det er lyden der er mest uhyggelig.
  9. Strikkede strømper og et stort tæppe er et must, ligegyldig hvor varmt det er udenfor. Hun sidder ikke med det fordi hun fryser, men fordi det er hyggeligt!
  10. Christina skal altid indrette sig når vi er nogle steder. Er vi f.eks. på ferie er det første hun gør, at pakke alle tingene ud og stille frem så hun får indrettet sig et lille midlertidigt hjem. Dette gælder også hjemme – små hjørner bliver indrettet til huler hvor hun kan sidde og hygge sig med alle de nødvendige ting indenfor rækkevidde.

 

2 tanker om “Min kæreste om mig…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *