Små glimt

Den fineste kalender til 2017

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 

Har skiftet denne fine bog ud med en anden i denne måned ♡

Det er simpelthen sådan en fin bog, og jeg havde virkelig glædet mig til at læse den, men jeg må altså bare konstatere at det bliver der ikke noget af. Den fanger mig slet slet ikke og jeg kan ikke få mig taget sammen. Det betyder at jeg kun fik læst 17 sider på 21 dage, så det er jo ikke ligefrem optimalt. Jeg har derfor valgt at sætte “Stolthed & fordom” på hylden og konstatere at den er pænere end den er god. I stedet for er jeg gået i gang med “Feriegæsterne” som jeg glæder mig meget til at give jer en boganbefaling af

♡ Efterårs tur i Gråsten slotshave

Lækker brunch på Fakkelgården med en sød kollega ♡

I går var jeg taget med en kollega en tur til Fakkelgården som ligger i Kollund. Her fik vi den lækreste brunch-servering med yoghurt, frugt, masser af lækkert brød, pålægstallerken og havregrød. Efter vores brunch gik vi en tur ned langs med vandet og gennem skoven. Det var virkelig e hyggelig formiddag, og absolut noget man godt kunne gøre igen inden alt for længe

En fin lille buket fra min kollegas have 

Skønne figner på mit lille træ

De fineste hjemmestrikkede karklude

Det er godt nok ikke mig der skal tage æren for disse fine karklude, men der imod min mormor som jeg satte i gang med strikkepinde for en måneds tid siden. Det er indtil videre resulteret i 6 farvestrålende karklude, som jeg næsten ikke kan nænne at tage i brug

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *