Mine store drømme ♡

Alle der har set “A walk to remember” ved at en af hovedrollerne i filmen, laver en liste med 100 ting hun vil lave inden hun dør – og det har jo nu også givet mig i kast med. Det er ikke ligefrem en liste med 100 ting, men en lille liste med 10 ting jeg rigtig gerne vil opleve. Nogle af tingene virker meget overskuelige mens andre måske virker som noget lidt urealistisk. Men når alt kommer til alt så har man jo altid lov til at drømme!

Her kan i se min liste med ting jeg gerne vil opleve:

  1. At se Nordlyset. Jeg har altid synes at det er mega imponerende hvad naturen kan præstere. Nordlyset er bare super smuk og noget jeg rigtig gerne vil opleve!
  2. Siden jeg første gang så “Nissebanden i Grønland” har jeg haft en kæmpe drøm om at køre på hundeslæde på Grønland.
  3. Jeg har altid synes at Marokko var et fortryllende land som jeg på et eller andet tidspunkt skal besøge. Men punktet på min liste er ikke bare at besøge Marokko, men at købe et tæppe i Marrakech, som kan pynte fint i vores hjem.
  4. At stå med fødderne i 2 have på én gang. Jeg har fået fortalt af min mor at det er en helt ubeskrivelig følelse at stå med den ene fod i Skagerrak og den anden i Kattegat, så jeg er slet ikke i tvivl om at det er en af de første punkter jeg kommer til at sætte V-tegn ved.
  5. Et af de mest stemningsfylde steder jeg har været er på Montmartre i Paris. Jeg har været der 2 gange, og begge gange er der én ting jeg har fortrudt. Derfor er der noget jeg bare skal næste gang – nemlig at købe et maleri på Place du Tertre.
  6. At bestige en vulkan. Det er faktisk allerede noget jeg har gjort én gang da jeg var på Lanzarote med gymnasiet. Det var dog på cykel og ikke en særlig stor vulkan – men dog en vulkan. Jeg drømmer om at bestige en større en af slagsen og denne gang til fods.
  7. Er der noget mere romantisk end en smuk gammel vingård i Provence? Ikke hvis du spørger mig, så derfor har jeg et klart ønske om: at besøge en gammel vingård i Frankrig.
  8. At flyve luftballon. Igen er det nok en drøm der stammer fra de utallige gange jeg har set “Nissebanden”. At stå i en kurv under en kæmpe ballon og svæve hen over landskabet – Det må da bare være magisk!
  9. At ridde på kameler. Jeg synes det er ekstremt eksotisk, når man ser folk ridde på kameler gennem ørkenen. Jeg har ikke et specifikt ønske om at det lige præcis skal være i en ørken, men at sidde på en kamel langt sydpå – det kunne jeg godt tænke mig at opleve!
  10. At opleve alt det liv der findes under overfladen må simpelthen være magisk. Derfor må jeg give en plads her på listen til “prøve at dykke”.

3 tanker om “Mine store drømme ♡

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *