Boganbefaling – “Feriegæsterne”

Jeg var jo gået i gang med at læse “Stolthed og fordom” i denne måned, men den fangede mig overhovedet ikke, så den måtte jeg lægge på hylden, og gå i gang med en anden bog i stedet for. Det blev derfor “Feriegæsterne” af Emma Straub som blev september måneds læseoplevelse.

Fra bogens bagside: “Så er der dømt ferie! Newyorkerfamilien Post og venerne er samlet i et hus på Mallorca, og scenen er sat til 14 dages fred og harmoni. Men ikke alt går som planlagt…”

 

I denne bog møder vi den meget almindelige familien Post. De har lejet en villa på Mallorca, for at komme lidt væk fra dagligdagen i New York, som for tiden ikke er helt som de ønsker sig. Som tiden går på Mallorca kommer vi ind under huden på dem og finder ud af at tingene ikke altid er helt som de ser ud til at være.

I næste måned er det “Hende du forlod” af Jojo Moyes som skal læses

2 thoughts on “Boganbefaling – “Feriegæsterne”

    1. Ja der måtte jeg altså bare give op. Tænkte at den måtte være noget specielt eftersom den har været fremme som en af de bedste kærlighedsromaner gennem tiden, men det var desværre ikke en bog jeg kunne få læst til ende

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *