Finally Friday

I dag ringede vækkeuret klokken 06.00. Ikke fordi jeg skulle møde tidligt, men fordi jeg synes det er super hyggeligt at gå og nusse lidt rundt herhjemme inden jeg skal afsted. Jeg har fået ryddet op i køkkenskabene, ordnet vasketøj, ryddet en lille smule op, og nu sidder jeg så og spiser morgenmad mens jeg ser en gammel “far til fire”-film.

Arbejdsdagen i dag er kun fra 11.15-15.00 så det er den perfekte fredag. Herefter skal kæresten og jeg slappe af med “Banshee” som er den serie vi er i gang med at se lide pt. vi skal have lækre smørstegte pandekager i aften og så skal der bages gulerodsbrud til morgenmaden i morgen. I denne weekend har vi ikke rigtig nogle planer, så vi tager et smut ned i byen i morgen og spiser noget lækkert frokost og ellers skal vi bare tuller rundt herhjemme

♡ Håber I alle får en fantastisk weekend! ♡

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *