Ting jeg vil lave i januar

Min januar top 10: 

  1. Bage en masse lækre fastelavnsboller
  2. Pynte vores lille hjem med en masse smukke forårsblomster, som heldigvis allerede er kommet i butikkerne
  3. Tage til inspirationskursus med gymnastikforeningen
  4. Krydse fingre for en masse frostvejr, så jeg kan få taget en masse fine billeder 
  5. Nyde at jeg endelig kan tage min fine kalender i brug
  6. Sortere, redigere og lave back-up af sidste års billeder
  7. Finde min juicemaskine frem så jeg igen kan komme i gang med at juice
  8. Bage snobrød over vores lille bålsted i haven
  9. Læse bogen “Harry Potter og det forbandede barn” af J.K. Rowling
  10. Lave lemoncurd og chokoladesmør, så vi har noget lækkert til morgenbrødet

 

Når jeg kigger tilbage på indlæggene fra januar sidste år, er der nogle ting der går igen flere gange: Levende lys, hjemmebag, juice, boglæsning og små hverdags glimt. Jeg tænker egentlig måske at det også er det januar 2017 kommer til at handle om. Jeg er allerede i gang med Harry Potter, jeg har fundet nogle opskrifter på fastelavnsboller jeg skal have prøvet af og så har jeg store planer om at tilbringe så meget tid i mine nyindkøbte hjemmesko med kaninører så meget som muligt den næste måneds tid.

Har I nogle ting i gerne vil nå i januar eller noget I glæder jer til?

 

En tanke om “Ting jeg vil lave i januar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *