Lately on Instagram

Den seneste tid på Instagram har været en rigtig hyggelig tid fyldt med billeder af min tykke mave, blomster, kaffe, søde lækkerier og fine blonder.

Jeg er så småt gået i gang med at pakke vores ting i flyttekasser og lave tegninger over hvordan jeg gerne vil indrette vores nye hjem. Jeg har en liste til at hænge på køleskabet med småting der skal købes i IKEA, og listen bliver længere og længere, haha… Jeg har også været ved at vælge lidt flere billeder jeg skal have fremkaldt til væggene. Man kan få så mange fine plakater, men som jeg før har sagt, så er jeg mere til de billeder man selv tager, så pt. er det billederne fra Sverige der bliver kigget på med kritiske øjne.

♥ Kan I have en dejlig dag i det fine forårsvejr! 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *