I april glæder jeg mig til:

Rigtig meget af vores tid her i april måned kommer til at handle om at få gjort vores andelsbolig indflytningsklar. De to første aprildage er gået med at få malet alle rum, og vi mangler da også kun at male soveværelset, børneværelset og badeværelset en enkelt gang før vi er færdige (i hvert fald med malerarbejdet). Derefter begynder det sjove – nemlig indretning af vores nye hjem, og det er virkelig noget jeg glæder mig til. Jeg glæder mig især til at skulle indrette soveværelset, stuen og børneværelset, og har da også en hel del ideer allerede. Derfor  bærer min april top-10 og lidt præg af dette, selvom der er mange andre ting jeg glæder mig til i april måned

Min marts top-10: ♥

  1. Drikke masser af iskaffe på vores nye terrasse
  2. Indrette vores nye hjem
  3. Holde flytte-påske med mine forældre
  4. På slotsophold med svigerfamilien i den kommende weekend
  5. Lave en masse hyggelige DIY-projekter til vores lille hjem
  6. Købe en masse nye ting til vores lille Nuser
  7. Bage lækre, små påskemacarons
  8. Bestille vores sommerferie til Nordtyskland
  9. Lægge planer for vores nye have
  10. Tænde op i grillen for første gang i 2017

Senere i dag skal jeg ud og gøre alle køkkenskabe rene, så jeg kan komme igang med at få flyttet nogle af vores ting. Vi bor jo stadig i den gamle lejlighed, men jeg tænker at jeg godt kan begynde at flytte nogle af de ting som vi alligevel ikke bruger så tit. Jeg kan godt mærke at jeg stadig er rigtig træt efter vores malerweekend, selvom det jo ikke var mig der lavede den størst del af arbejdet. Men alligevel bliver jeg mere og mere glad for at vi har 1½ måned til at få gjort huset i stand, og få flyttet vores ting, så jeg kan tage det lidt stille og roligt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *