I maj glæder jeg mig til:

Så er vi kommet godt i gang med årets sidste forårsmåned. Det er nu ikke ligefrem fordi at de 2 foregående måneder har vist sig fra sin bedste side (vejrmæssigt i hvert fald) . Nu nærmer vi os med små skridt den første sommermåned, og det kan jeg bare slet ikke forstå. Jeg synes ikke det er længe siden vi gik og sang “højt fra træet grønne top”, rundt om juleaften, eller vi sad sammen nytårsaften og glædede os over den nyhed vi lige havde fået… nemlig at vi skal være forældre. Men er det ikke bare sådan det er? hvert år bliver jeg overrasket over hvor hurtig tiden går, og i år er ingen undtagelse. Men det betyder jo også at vi nærmer os en masse dejligt ting, nemlig vores ferie til Menorca, min barsel, en lang og varm sommer (vi krydser fingre) og en lille ny til august. Inden jeg begynder at tænke på alt det der kommer til at ske senere på året, vil jeg lige koncentrere mig om de ting jeg glæder mig rigtig meget til her i maj:

 

  1. At spise årets første gammeldags isvaffel med masser af guf
  2. Købe (en masse) lækkert sommetøj
  3. At starte en ny blog-serie op som går i luften på fredag
  4. At læse “Engletræet” af Lucinda Riley
  5. At bruge en masse tid på at læse om vores rejsedestinationer i juni
  6. At få malet min gamle tremmeseng
  7. At bruge en hel weekend i haven, så den kan blive fin og sommerklar
  8. At fejre min søde kærestes fødselsdag
  9. At bage hveder til dagen før St. Bededag (og lidt ekstra til fryseren)
  10. At have min sidste arbejdsdag inden jeg går på barsel

Hvilke ting glæder I jer til i maj måned?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *