Gravid uge 25+0

Jeg synes lige jeg ville lave en lille update med hensyn til min graviditet. Jeg er i dag i uge 25+0 og der er nu kun 15 uger til termin (hvor er det vildt!). Maven vokser stadig godt, men der er heldigvis gået lidt stilstand i det – hvis det var fortsat med samme fart som i starten, var jeg jo sprunget for længst, haha. I dag er vores lille dreng ca. 31 cm. og vejer omkring 800 g. Han er i fuld gang det meste af dagen, og der går ikke længe imellem jeg kan mærke ham sparke. Det giver en rigtig dejlig ro at man kan mærke der er liv derinde

Jeg har læst mig til at det er rigtig godt at spille musik for ham, så hver aften ligger vi og lytter til den lille luftballon der spiller. Det skulle efter sigende være med til at berolige barnet efter det er født, da det er en velkendt melodi – om det passer aner jeg ikke, men jeg synes nu det er lidt hyggeligt så det fortsætter vi med resten af graviditeten.Om det har noget med musikken at gøre ved jeg ikke, men den er sikkert som amen i kirken, at han begynder at sparke når musikken har spillet i et lille stykke tid ♡

I går legede jeg fotomodel sammen med kæresten, og det kom der disse billeder ud af. Vi har snakket om at vi nok hellere må til at tage nogle flere billeder under forløbet – det er jo lidt sjovt at se tilbage på senere. Som I kan se har jeg har jeg ingen sko på og det er der en helt bestemt grund til… jeg har nemlig pt. kun 2 par Birkenstock jeg kan klemme mine fødder ned i, resten står bare hjemme og pynter, og venter på at mine fødder skrumper en lille smule igen. Det er dog ikke kun fødderne der er svulmet op på det seneste, jeg har indtil videre taget 9 kg. på og selvom jeg har brugt rigtig meget af mit almindelige tøj under graviditeten, kan jeg godt se at det bliver sværere og sværere at finde noget som kroppen kan skrues ned i. Tøjet jeg har på på billederne er dog ikke ventetøj, men kjolen kan jeg vidst også godt snart hænge ind i skabet, og først tage frem når det lille vidunder er kommet til verden 

 

En tanke om “Gravid uge 25+0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *