Boganbefaling: “Orkideens hemmelighed”

Jeg har i april måned haft nogle hyggelige morgen- og aftenstunder med læsning i “Orkideens hemmelighed”. Jeg er blevet rigtig glad for at læse bøger af Lucinda Riley, og dette er da også min 3. i rækken. Tidligere har jeg læst og givet en boganbefaling af både “Pigen på klippen” & “Lavendelhaven“. De to tidligere anbefalinger har været meget positive og dette er ingen undtagelse:

Fra bogens bagside: “Fra 1930’erne til nutiden, fra det krigshærgede Europa til det eksotiske Thailand. Orkideens hemmelighed er en rejse i den aristokratiske Crawford-families historie, en hjertegribende fortælling om kærlighed og svigt. 

Som barn tilbringer koncertpianisten Julia Forrester mange timer sammen med sin morfar i drivhuset på godset Wharton Park, hvor han er gartner. Flere år senere vender Julia tilbage til Wharton Park for at finde trøst efter en voldsom familietragedie. Her møder hun stedets nye ejer Kit, som selv er tynget af en sørgelig fortid.  Kit forærer Julia en gammel krigsdagbog, han har fundet under renoveringen af Wharton Park. Dagbogen bliver nøglen til de hemmeligheder, der gemmer sig dybt, dybt inde bag godsets majestætiske ydre.

Julia bliver sendt tilbage i tiden til Olivia og Harry Crawfords verden, et ungt par, der bliver splittet under anden verdenskrig. Og hun lærer den chokerende sandhed om en kærlighedshistorie, der blev skæbnesvanger for Wharton Park og for hendes familie mange generationer frem”

Måden denne bog er bygget op på er den samme som de 2 foregående bøger af Lucinda Riley, som jeg har læst. Det foregår i forskellige tidsaldre og de små historier der kører gennem hele bogen, bliver flettet sammen hen mod slutningen. Hendes bøger handler ofte om familietragedier sket for mange år siden, der hen mod nutiden får en kæmpe betydning for nutiden. Jeg føler mig underholdt gennem hele bogen, og der dukker altid nogle små twist op hen ad vejen, som hele tiden ændre historiens retning. Jeg er faktisk blevet så glad for den måde Lucinda Riley skriver på, at jeg allerede i maj måned har sat endnu en af hendes bøger på min læseliste, denne gang kaster jeg mig over “Engletræet”, som jeg glæder mig meget til at give jer en boganbefaling af

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *