Boganbefaling: “Lola og naboens søn”

Så er vi kommet hjem fra en rigtig dejlig og hyggelig tur til Nordtyskland. Inden vi tog afsted fik jeg læst bogen “Lola og naboens søn” færdig og er nu i stedet for gået i gang med bogserien i 4 bind: “Calendar girl”. Tidligere har jeg læst Anna og det franske kys og Isla og jagten på lykke som er i samme serie som denne bog. Bogen er egentlig nr 2 i serien, men selvom jeg har læst dem i en lidt forkert rækkefølge, kan man sagtens følge med i handlingen, da det er meget få steder at personerne fra bog 1 optræder i handlingen

Fra bogens bagside: “Lola har et næsten perfekt liv. Hun bor i San Francisco sammen med sine to fædre, hendes kæreste er rockmusiker, og hun er en spirende modedesigner. Men så flytter de berygtede Bell-tvillinger Calliope og Cricket tilbage til nabolaget i huset ved siden af Lola, og en fortid fyldt med smerte og kvaler bliver gravet frem. Cricket Bell er nemlig fyren, der knuste Lolas hjerte to år tidligere.”

Det er en bog som er meget letlæst og en bog hvor man godt kan slå hjernen lidt fra, for der sker godt nok ikke meget på bogens 348 sider, men er man til teenage-romantik er bogen perfekt. Nu har jeg læst alle 3 bøger i serien, og jeg må sige at “Anna og det franske kys” er den klart bedste af de 3 bøger. De 2 andre har ikke sagt mig så meget, men det er meget rart at have læst dem, når man nu var kommet igang. Det er en sød historie, men jeg er glad for at der ikke er en bog nummer 4

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *