I august glæder jeg mig til:

Hvor er det vildt at vi nu skriver august… Det er på mange måder en måned vi har gået og ventet på med længsel i et lille år, men også en måned der helt sikker kommer til at ændre vores liv på alle tænklige måder når vores lille dreng melder sin ankomst Derfor byder denne måneds liste også på en hel del baby-punkter, men der er selvfølgelig også andre ting jeg glæder mig til i august:

  1. At blive mor til en velskabt dreng
  2. Få lavet det sidste mad til fryseren, som en hjælp til dagene uden overskud
  3. Starte en ny hverdag som lille familie på 3
  4. At nyde nogle stille morgener i køkkenet når kæresten bliver færdig med vores bænk
  5. Læse de 2 sidste bøger i serien om “Calendar girl”
  6. Nyde at vi ikke skal nå noget som helst
  7. Spise hjemmelavet is og sorbet fra min nye ismaskine
  8. Få barselsbesøg af venner og familie
  9. Nyde det dejlige sommervejr, som må dukke op i august
  10. Tage nogle dejlig, lange og kolde fodbade for at skåne mine tykke graviditetsfødder en smule

♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡

2 tanker om “I august glæder jeg mig til:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *