Efterårsweekend i august

Lige som en start, så har der været noget opdatering igang, og jeg har derfor ikke kunne uploade dette indlæg før nu, det skulle dog allerede have været postet i mandags, men bedre sent end aldrig.

Hvordan kan vejret dog fortsætte på denne måde? Vi er allerede en uge inde i august og alligevel er der ikke skyggen af sommer… Kigger man ud af vinduerne minder det hele mere om en blæsende efterårsdag i oktober, desværre. Jeg har hygget mig indendøre både lørdag og søndag med at lave kartoffelsuppe til fryseren, drikke en masse iskaffe (selvom det vel egentlig burde være varm chai) og så nød jeg en søndag med masser af sport i tv. Kæresten var til noget jubilæum/fødselsdags brunch hos en kollega i lørdags, så jeg havde hytten for mig selv. Jeg havde tænkt at jeg ville lidt i haven og hive nogle planter op af krukkerne, som ikke har kunnet klare de voldsomme mængder vand, manglende sol og masser af blæsevejr – det ligner noget der er løgn, men det blev ikke lige. I lørdags blev der bagt nogle lækre, sprøde biscotti som jeg gerne vil dele opskriften på, med jer:

♥ Mandel biscotti 

Du skal bruge: 225 g sukker // 250 g hvedemel // ½ tsk bagepulver // 2 æg (str. L) // 1 æggeblomme // 180 g mandler

Mel, sukker, bagepulver og blandes godt. Alle de resterende ingredienser blandes i og æltes sammen med hænderne til en ensartet dej. Det kan i starten virke umuligt, men det skal nok blive godt. Dejen deles i 2, som hver trilles til en pølse (ca. 20 cm), som herefter trykkes let flade Brug eventuelt en anelse mel til at rulle i. Kom dem på en bageplade med bagepapir og bag dem ved 175 grader i 20 minutter. De nu halvbagte flade pølser, tages ud af ovnen og afkøles let, inden de skæres i ca. 1 cm. tykke skiver. Skiverne bages igen på bagepapir yderligere 10 minutter og afkøles helt på bagerist. Opbevar de sprøde mandel biscotti i lufttæt beholder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *