Små glimt

Hjemmebagte bastogne kiks ♡

Når jeg kigger tilbage på de billeder der er taget de seneste 2 måneder, er der ikke meget andet end graviditets- og baby billeder, så derfor er det også ved at være rigtig længe siden jeg sidst har vist nogle små glimt, men nu er der fundet lidt andre billeder frem selvom der selvfølgelig stadig skal være plads til den lille mus

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 

Den her lille trold smelter mit hjerte

Den kommende tids læsestak

Der er ikke noget bedre end at få læst et par kapitler i en god bog når lillemanden tager en lur i barnevognen, så tænker man for en gangs skyld ikke kun på bleskift, amning og tøjvask, men kan forsvinde ind i en god fortælling

fine blomster fra mig til mig ♡

Den seneste tid har det lignet en hel lille blomsterbutik herhjemme med alle de smukke buketter vi fik i forbindelse med fødslen. Derfor så det hele også så tomt ud da jeg måtte smide den sidste buket ud, og kørte derfor ud for at købe nogle fine blomster til mig selv

De her små fusser er ikke til at stå for 

Fin lille busk på barnevogns ruten 

Den anden dag havde jeg pakket kameraet med da vi gik tur med barnevognen. Lyset var virkelig elendigt, men tænker at jeg fremadrettet vil tage kameraret med på tur hvis nu man skulle komme forbi noget man gerne vil forevige

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 

Rigtig god weekend!

En tanke om “Små glimt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *