I september glæder jeg mig til:

Vi er sådan set allerede ved at være ved vejs ende med september måned, men ikke desto mindre synes jeg ikke i skal nydes for en liste over 10 af de ting jeg glæder mig til i denne måned. Nogle af punkterne har jeg allerede gjort eller er i gang med og nogle punkter har jeg resten af måneden til at sætte V-tegn ud for. I kan se sidste års september-liste lige her

  1. Gå i krig med at få smidt de overflødige graviditetskilo
  2. Nyde hvert sekund med vores lille mus
  3. Lave masser af simremad
  4. Gå lange ture med barnevognen i noget (forhåbentlig) godt sensommervejr
  5. Læse “40 uger efter” af Cana Buttenschøn og “Toner i natten” af Jojo Moyes
  6. Tørre og nedfryse lækre krydderurter fra haven
  7. Morgenhygge med levende lys, tæppe og en smuk baby på armen
  8. Forkæle mig selv med lidt nyt til garderoben
  9. Starte op på en ny tv-serie (anbefalinger modtages med kys-hånd)
  10. På weekendtur til Nordjylland for at besøge familien

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *