Lately on Instagram

 Det er ved at være længe siden der sidst har været en opdatering fra Instagram, men nu er det nu.. Som I kan se er der helt klart 2 temaer der er gået igen den seneste måned på min profil, nemlig “efterår” & “baby”

Dagene herhjemme flyver afsted og hver dag kan jeg blive helt chorkeret over hvor stor vores lille trold bliver. I dag har jeg været i gang med at planlægge de første småting i forhold til barnedåben, som skal holdes sidst i november. Jeg har været i gang med lidt planlægning med Præsten og så har jeg været ved at lave indbydelser, som jeg synes er blevet super fine. Lige nu putter lillemanden ude i barnevognen, kæresten er taget op for at træne, så nu er der dømt mor-tid på sofaen med en god bog (skal igang med det sidste bind af “Calendar girl”) en kop varm chai latte og lidt stearinlys

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *