I november glæder jeg mig til:

Så er næste blad blevet vendt  kalenderen og vi kan nu skrive november. Det er helt vildt som tiden går og det er ikke til at forstå at vi har haft vores lille vidunder ved os i næsten 10 uger, selvom det føles som om han har været ved os i evigheder… Herhjemme betyder november også at det er legalt at begynde at jule (så småt i hvert fald) Jeg har dog allerede set et par julekalendere, men det behøver kæresten jo ikke få at vide, haha. At julen nærmer sig kan man også se på denne måneds liste over ting jeg glæder mig til i november:

  1. At holde barnedåb for vores lille guldklump sammen med familie og venner
  2. Forkæle mig selv med et par nye støvler
  3. Forhåbentlig nå målet om at smide alle 25 kg fra graviditeten
  4. Læse “Engletræet” af Lucinda Riley
  5. Se en masse julekalendere – har jo masser af tid, så satser på at få set en hel del
  6. Sprede duften af nøddestollen en søndag morgen og holde familiehygge
  7. Pakke lillemanden i barnevognen og tage hul på julegaveræset
  8. Drikke masser af varme drikke – især varm kakao med (flødeskum og) skumfiduser
  9. At pynte til jul i vores lille hjem for første gang
  10. Bruge timevis på at se vores smukke dreng i øjnene ♡

Resten af denne uge kommer til at gå stille og roligt. I morgen skal jeg mødes med et par søde tøser og deres smukke babyer, når mødregruppen igen samles. Fredagen skal gå med lidt bagning og hygge med mine 2 drenge og lørdag kører vi et smut til Fyn for at holde 1-års fødselsdag for min lille nevø. Har I nogle særlige planer for resten af ugen?

God dag til alle jer derude og rigtig god november – Klem fra C ♡

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *