Mit hyggehjørne & DIY

Da mine svigerforældre var på besøg for en lille måneds tid siden, var min svigermor og jeg et smut i stof & stil. Har købte vi mønster og stof til at lave den fine gulvpude i ser på billederne. Hun har syet betrækket, og så har jeg fyldt dem med fiber-fyld, syet det sidste sammen og sat knapper i. I går blev den så færdig, og jeg er blevet rigtig glad for den :)

Jeg elsker mit hyggehjørne. Det eneste der mangler er en fin stol med et lammeskind i. Der er desværre ikke plads til en stol lidt pt. men lammeskindet måtte da meget gerne snart finde vej hjem til mig :) Her sidder jeg og kigger i mine kogebøger, når jeg skal finde inspiration til aftensmaden eller madplanen.

Skulle I selv have fået lyst til at lave jeres egen gulvpude, kan I se hvad I skal bruge herunder. Selve mønsteret kan købes i stof & stil eller på deres hjemmeside, til 20,-

2 tanker om “Mit hyggehjørne & DIY

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *