I december glæder jeg mig til:

Jul jul jul jul jul jul….. ENDELIG! Det er en måned jeg har ventet på siden december sidste år. Jeg er en udpræget juletosse, og kan slet ikke få nok af jul. I år er det endnu bedre, fordi jeg tilmed har barsel i december, og dermed får lov til at nyde alle dage herhjemme med vores lille guldklump (håber ikke han tager skade af alle mine julerier) Jeg nyder hverdagen herhjemme alene med Storm, men nu kan jeg godt mærke at jeg begynder at glæde mig til at kæresten får juleferie – og den er ekstra lang i år, da han i forlængelse af ferien har en måneds barsel sammen med mig. Det bliver så dejlig at have ham sammen med os så vi kan nyde vores lille familie hver dag, hele dagen ♡

I år skal jeg holde juleaften hos min svigerfamilie. Det bliver en speciel jul på grund af især 2 ting: for det første er det vores første jul som forældre, og selvom Storm er så lille at han ikke forstår så meget af det, glæder jeg mig ekstremt meget til at vi skal holde hans første jul. Samtidig er det lidt en mærkelig følelse, for det er nemlig første gang jeg skal holde jul uden mine forældre og det synes jeg godt nok der er mærkeligt… Heldigvis har vi en masse gode traditioner i løbet af december måned, som vores snolderdag, aftenhygge den 23. og den hyggeligste morgen den 24. med nybagte luciaboller og morgengaver, så jeg kan heldigvis være meget sammen med dem op til juleaften, hvor vi skal gøre alt det vi plejer – julen er jo højtiden for traditioner (og vi har mange)

Nedenfor kan i læse 10 af de ting jeg glæder mig til i december – jeg kunne have lavet en meget længere liste, men jeg har kogt det ned til 10 som jeg plejer:

  1. Fejre juleaften sammen med mine 2 drenge 
  2. Få besøg af familien til en årlige julesnolder-dag (har vi allerede haft fornøjelsen af)
  3. Gå lange ture med barnevognen i de stille, frostklare morgentimer
  4. At der forhåbentlig falder en lille smule julesne
  5. At tage på juleferie “højt mod nord”
  6. Stå tidligt op og nyde synet af et smukt, pyntet juletræ hver morgen
  7. Skrive julekort til dem jeg holder af 
  8. Drikke en masse julegløgg (dog den alkoholfrie af slagsen)
  9. Julefrokoster med en masse skønne mennesker
  10. Synge masser af julesange for Storm – han kan lige så godt lære dem tidligt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *