Små glimt

Vores fine bord til Storms barnedåb

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 

En frostklar morgen

Jeg elsker at rulle gardinet fra og se at alt er dækket af rimfrost- så ved man bare at det bliver en god dag. Ja ja jeg har ikke så meget at gå op i, når jeg går herhjemme på barsel, så selv de mindste ting kan gøre ens dag god. Jeg synes det er super hyggeligt at gå lange tur med barnevognen – nogle gange med en lydbog i ørerne og andre gange uden, men lige gyldig hvad, så bliver gåturene meget bedre når vejret er smukt som det var her den anden morgen

Vores fine juletræ

Glæder mig til denne læseoplevelse

Jeg har aldrig læst Harry Potter, men vil gerne. Min kæreste har hele bogserien, men det er ikke blevet for mig endnu. Da jeg så så at de blev udgivet i denne smukke illustreret udgave, måtte jeg bare eje dem og kan ikke vente med at komme igang. I starten var det egentlig meningen at jeg ville ønske mig dem til Storm, men det er altså endt med at det bliver mig selv der skriver dem påønskelisten

Der er blevet pyntet op ved vores hoveddør

Det er ikke kun indenfor at der er blevet pyntet til jul, jeg har nemlig også været ved at lave det lidt fint ude foran vores hoveddør, så vi kan byde vores gæster pænt velkommen. Det var meningen at der skulle en lyskæde op, men den vi har virker ikke længere, så i stedet blev det pyntet op med enebær, æbler, lanterner og en masse andre fine ting

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 

En tanke om “Små glimt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *